mandag, august 25, 2008

SÅ ER DEN HER -

HAUSTEN.

HAUST...

er eit av dei finaste orda eg veit om

HAUST...

med skarp,klar luft ein tidleg morgon

HAUST...

som fargar liene så det klør i fingrane etter å måla

HAUST...

med ny og roleg start etter hektisk sommar

HAUST...

er å kjenna lukten av skog som forberedar seg til vinter

HAUST...

er mørke kveldar med levande lys og fyr på peisen

Eg er så takknemleg og glad for å bu i eit land med så klare skiljer mellom årstidene og eg lengtar alltid etter ei av dei med forventningar av ymse slag, men ingen av dei er som HAUSTEN for meg!I dag var eg på tytebærtur med ei venninne og kjende gleda ved skogstur prikka i kroppen allerede då eg vakna i dagtidleg.


5-6 timar iskogen i ca.20 varmegrader,kaffi på termos, frukt og kjeks i sekken - betre kan det
ikkje verta!Dette er sluttresultatet etter turen.
Slett ikkje verst.

Tenk så heldige me er som kan ha det slik!

6 kommentarer:

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Høsten er den beste tiden av året spør du meg! Da kan man sitte inne hele kvelden uten å få dårlig samvittighet! Og så blir det bedre tid til håndarbeide, lesing og blogging ;0) Ha en fin uke!!

MiaMaria sa...

Hej!

Ang. kransen...
Bodil visade inte hur man gjorde men så här har jag gjort.

Först så binder jag en ring av kvistar...sedan klipper jag ett flertal Hortensia går åt en hel del....Sedan lägger jag dem en och en och binder med ståltråd för varje blomma, man får vara lite föriktig så att man inte drar till för hårt....enkelt.....sedan så hänger jag bara upp den....givetvis så blir den ju inte lika snygg när den torkat men då får vi hitta på någon ny krans.....

HAé nbra dga1
MiaMaria

Janne i Fagerlia sa...

Hei Nikoline!
Tusen takk for at du besøkte bloggen min. Du spør om når jeg kjøpte Ikea-krakken jeg malte Kittelsen-motiv på, og da kan jeg fortelle deg at dette er en vare Ikea har hatt i mange år. Ihvertfall er det sikkert 7-8 år siden jeg kjøpte den første. Den er fortsatt i varebeholdningen hos Ikea, men i år har den gått opp i pris fra kr. 99,- til 129,-. Det var litt dumt, men sånn er det jo overalt. Jeg ser du har godt drag på penselen, og på mange andre ting også. Håper jeg kan linke deg, for det jeg synes det ville være kjekt å følge med på hva du gjør.

Hulda sa...

Så fine bilder fra bærturen, og fint dikt som beskriver høsten. Høsten er egentlig ei fin årstid, selvom jeg liker sommeren best. :)

Lyst på livet sa...

Fantastisk!
Er så glad i høsten jeg også...den klare lufta og de flotte fargene .-)

Iler avgårde på lunch med gode venninner på fridagen min, men stikker innom deg senere.

Kos deg med tyttebæra ;-)

Klem

johanne`s rom sa...

Takk for hyggelig kommentar.Joda jeg har sett at du må til Mjøsa en tur.Selv bor jeg like ved men ser den ikke fra vinduene mine.Men vi har familie som har hagen helt ned til vannet. Det er flott der.Høsten er egentlig en flott tid ja,med fine farger og mye bær. Og så er jo de lange kveldene fine å bruke inne, til alle de hobbyene en har.Ha en fortsatt hyggelig dag.