tirsdag, oktober 28, 2008

I den blå timen...


er det berre oss to.Med panfløytemusikk og dempa belysning stengjer me resten av verden ute for ei kort stund.I denne timen er me berre til,me to.


Ingen sorger eller bekymringar,stress eller uro får plass i denne timen.Det er den viktigaste stunda i døgeret,for berre oss to.

Frå me stiller klokka siste helga i oktober og fram til siste helga i mars har me denne timen,berre me to. Den er vår.


Men i kveld er den min--- åleina.Det er ikkje som det skal,det...
*********************************************
Med snøfiller i lufta og mykje juleinspirasjon rundt om i blogglandia,vert eg litt påverka eg også. Og nett no er eg påverka til å visa litt av julekulene mine,dei kulene som gjev spesielle minner. På alle turar kjøper eg "minnekuler" så sant eg kan finna julestas.Desse er frå i sommar,ikkje lenger vekke enn Skei i Jølster,kjøpte hjå Audhild Vikens vevstove.Litt kjekt å ha noko derifrå som kjærasten min har sine røter.


To gjeve amerikakuler kjøpte i Tennessee. Syntes hus-kula var så typisk amerikansk. Den runde er handlaga designkule og kosta nokre dollar meir enn huset.
Barndomens minner...
I kvit bluse,foldeskjørt,lakksko og raud sløyfe i hestehalen beundra eg desse "kunstverka".
Om klebunaden er noko annaleis og hestehalen er borte for lengst,beundrar eg framleis desse gamle,skjøre kulene.


Så svingar eg meg i dansen... ehh.. glansen.. og bukkar..og neiar..
Det er ikkje måte på ros i kommentarane eg får! Eg vert heilt mållaus og føler IKKJE eg fortenar alle superlativa de kjem med, men eg raudnar lett, takkar-bukkar-og neiar endå ein gong. 1000 takk alle de snille,gode sjeler i bloggverden!!!

11 kommentarer:

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Oj, så fine julekuler du har! Men de gamle fra barndommen er nå de fineste da :0) Så morsomt at du velger julekuler som souvenir fra steder du har vært. Da har du jo masse minner hengende på juletreet :0) Nå har vel mannen din reist på tur, og du er aleine? Nyt dagene nå, og gjør det du selv har lyst til ;0)

BROCANTE sa...

Jeg kjøper ofte juletrepynt som souvenirer. Da kan jeg bruke dem til noe, for på juletreet er det liksom litt fritt fram. Det skal inneholde minner fra hele livet og gjerne gamle og arvede ting også. Koselig at jeg fant bloggen din forresten!

Tofo sa...

Det hørtes deilig ut med den blå timen...
Kjempenydelige julekuler!
Veldig lurt å kjøpe julepynt som souvenir! Det skal jeg huske på.
klem ;)

Hulda sa...

Så fin gammel juletrepynt. Vi har også noen av de gamle kulene, mamma hadde de da hun var liten. De er nydelige. :) Flott innlegg!

johanne`s rom sa...

Her er det julestemning ja, får nesten lyst til å pynte treet med en gang. Den første snøen laver ned her i dag også,så det blir litt stemning av den og. Så fint at det er bra respons på det du lager, det er ikke noe rart det da....det er jo bare kjempefint.

randi sa...

NÅ ble jeg nostalgisk, nå! Kjenner igjen litt fra min egen barndom og kjenner et snev av den barnslige forventningen julen innbyr til. Og julekuler som souvernir er jo genialt - det skal jeg huske! Takk som deler - dette var vakkert:) klemmer**

Magny sa...

ja fortryllande julekuler...
klemmer~~~

Lyst på livet sa...

Så romantisk med "den blå timen"! Her er det bare blåmandager og den blå timen forbinder jeg med Jul i Blåfjell...haha....

Lekre julekuler du viser. Håper du klarer deg fint i gressenkeuka :-)

Klem

oline's skattekammer sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen. So utrolig flink du e til å male! Nydelig julepynt da, jeg er også så heldig å ha en del "gammel" julepynt som vi brukte da jeg var barn,og den er jeg veldig glad i!!Ha en fortsatt fin uke!

Lykkelita sa...

Åh, nå fikk jeg julestemning... Kan tenke meg juletreet ditt ser fint ut med slike vakre kuler:)
Ha en fin kveld, selv om du er alene!

Berit sa...

Så fine julekuler du har, og kjende flere igjen, vi hadde slike hjemme, slike som går inn på midten, og vi kunne sitte å beundre disse kunstverkene i lange tider. Bestemor hadde også noen skjøre nydelige kuler, og fugler som satt og vippet.

Og tenker det er mange som er glade som har fått kjøpe disse nydelige malte tingene dine, og musene da.
Jeg har laget ferdig 20 stk, og alle på saniteten var så imponert, så håper de vil gå unna. Hva pris tar du for de?

Den blå timen er en herlig tid, og jeg laget et maleri en gang som fikk den tittel.

Ha en god natt og en fin dag i morgon.