mandag, november 03, 2008

Prøveprosjekta står i kø!!

Og den som hadde hatt nokre fleire timar i døgeret,du!!
Toppetasjen er som ei popcornmaskin for tida,idear og prosjekt sprett og poppar rundt oppi der...
I Danmark bur ei skjønn,norsk jente med bloggen Katarinas Verden http://katarinasverden.blogspot.com Ta ein titt innom henne,ho har ein superflott blogg!
Ho hadde bilde av soppar som eg fall heilt for! Eg "manna meg opp" og spurde fint korleis ho laga dei,men det var ikkje hennar verk. Hvis eg fekk det til,ville ho gjerne ha tilbakemelding om korleis EG lagar dei. Kanskje andre i bloggverden likar dei og ynskjer "arbeidsbeskrivelse"?

På stiv kartong tegna eg av sirklar med eit drammeglas. (kan sjølvsagt laga kva størrelse ein vil på sirklane)

La litt fyllvatt og platevatt på sirkelen,la over stoff og snørde det på undersida.

På kvit filt tegna eg opp ein stilk som passa i størrelse til resten av soppen. Sydde saman,vrengde og stappa med fyllvatt.

Klipte til ei remse av stoff som eg har sydd fast med små sting langs kanten av sopphatten.Sette stilken mot midten på undersida av hatten,snørde til stoffremsa rundt stilken og festa med små sting her også.


Førstemann ut...

Julerelatert ----- og allround..
her er det vel fritt fram...........

Her vert det små soppar i diverse variantar i kveld.
Tusen takk for alle dei koselege kommentarane! Eg set umåteleg STOR PRIS på kvar einaste ein!


16 kommentarer:

liven sa...

Så søte de var!!
Ha en fin og kreativ aften:O)

Katarina sa...

NÆI MEN!!!!!!KOR FLINK DU VA!! Helledussan,du e bæreste dyktig du..! Æ ville ha brukt flere uka te å finn ut deri æ vess æ skulle ha sett mæ te det.. Nei deri va superflott,Nikkoline!Å du...tusen takk for skryt av bloggen min. Æ bi så rørt når noen skriv sånt..huff a meg :-)

Trollkåno sa...

So bra at du tok jobben med å "konstruere" dei, so kan me andre berre gå igang å sy....
Tusen takk!

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Ja, du får det til du Nikoline! Flink er du! Men det er nok ikke sånt som jeg har tålmodighet til dessverre ;0) Jeg får heller fortsette på heklingen min :0)

Monica sa...

Hei Nicoline...

Nydelege soppa!!
Men det eg kom innom for.. egentlig... var for å seie at ho brura du drog kjensle på.. er ei døv jente ja.. eg er tanta hennar.. det er Veronica frå Bergen.. verden e jammen ikkje stor. Korleis kjenner du henne??

Ellers skulle eg ønske eg var like kreativ som deg!!

Fjordheim sa...

Dei vasr fine. Og ikke vanskeligere å lage enn at jeg tror jeg må prøve meg på de.
Ha en riktig flott uke :)

Monica sa...

Så koselig da.. jeg har jo link til Vero(nica)s blog på min side.. kanskje har hun Astri-Maries?? Jeg bodde i Bergen for lenge siden da de gikk på Hunstad skole, da var jeg badevakt om kveldene...

Hm, ja men da blir vi nødt til å holde på kontakten.. jeg er søster til Veronicas mor. :)
Har lagt til en link til siden din.

Tofo sa...

Tusen takk for at du ville dele denne oppskriften med oss! De ble kjempefine! :)

Lykkelita sa...

Du er altså bare et kreativt lite underverk!!!! Utrolig søte sopper, de tror jeg jammen til og med jeg skal få til... Hi hi:) Takk for beskrivelsen!
Ha en fin dag, snille du!

johanne`s rom sa...

Så fine, flink du. Og så kan vi andre bare prøve å gjøre det samme. Hi hi..kan ikke love at mine blir like fine.

Anne sa...

For noen nydelige sopper:) De var kjempe søte. Koselig at du ville dele oppskriften med oss. Nå fikk jeg lyst å lære meg å sy:)
Ha en fin dag videre.

pepperkverna sa...

De var jo flotte! Hege

naturglede sa...

Så kreativ du der. Disse var utrolig vakre. Likte den med rose på, nydelig. Det er første gang jeg er inne på din blogg. Her likte jeg det jeg så, så jeg kommer nok tilbake ganske snart:)Ha ei fin uke!

Astrid sa...

Du her det i rikt monn, det som eg skulle ynskje at eg og hadde...
Ja eg siktar til kreativiteten din:D
Du er jammen flink!
Ha ein fin tirsdagskveld!

Mona. sa...

Hei,dronningen av kreativitet......så fine sopper,de var virkelig søte !! Likte begge to jeg,både jul og rosesopp !! Du sitter vel opp til ørene i arbeid....et sant slit,med kunder som maser,og ikke eier respekt for andre kunder,som du sier.....helt enig med deg,så her er det full bestillingsstopp. Jeg syr hardangersøm,og pakker inn julegaver,som bare skal ligge til pynt i en kurv.....rørleggeren holdt på å le seg halvt ihjel,da jeg fortalte det.....men,men....!! Igår sa pc'en min takk for seg,så det blir nok lite blogging på meg,noen dager nå....men da får jeg kansje gjort andre ting....hihiii :) Likte forresten den skålen du har kjøpt deg,veldig godt,det må være den vakreste multekrem-skålen som er å få kjøpt !!!! Håper å finne en slik her.....men da skal jeg vel ha mye flaks.....og det har jeg nok ikke hatt for mye av,i det siste ! Nydelig var den,iallefall,heldige deg :) Kos deg da,med både sopper,og maling :)

Astrid sa...

Det ligg ei utmerking til deg på bloggen min:)
(Under innlegget den 4.nov)