onsdag, januar 07, 2009

Eg er overvelda

- og heilt "OPP I UNDRING" over vennene eg har her i blogglandia! Eg må tilstå eg vert nokså rørt over omsorga... her ligg eg med noko så bagatellmessig som influensa,og kva skjer? Jau; de tek tida til å bry dekan,skriv varme kommentarar og ynskjer "god bedring".Og som ikkje det var nok - idag er det "håpar det går bedre"-kommentarar. Sjølv har eg ikkje orka å kommentera tilbake for å takka,men eg gjer det her og no som eit litt meir lettvint alternativ.
Hjerteleg takk alle de snille,gode og omtenksomme damer!!!

Men formen er framleis nokså skral,og då sola titta inn gjennom glasrutene i dag (prøvde i alle fall...),måtte eg berre snu meg andre vegen - det er visst på tide ein kjem seg opp frå sofaen og tappar vatn i vaskebøtta -
..... men ikkje i dag.....
Halve Voss ligg i omgangsykje,hin halvparten i influensa seies det! Eg er glad for at eg har teke min tørn og noko omgangsykje skal me IKKJE ha besøk av! No prikkar det i kroppen etter å koma i vigør,og det er vel eit godt tegn på at det går framover i rett retning.

- Til slutt i dag må eg visa kor fint det var i hagegangen vår i gårkveld. Fall for fristelsen til å stikka nasa utanfor døra for å ta eit par bilder.

- Og heilt til slutt,ikkje å forgløyma ; så kjekt at de tykkjer teppet mitt vert fint!

14 kommentarer:

Rosa sa...

Blogglandia er ein fin stad, det er sikkert :)

Og så får eg slenge meg på i rekkja og ynskje god betring. Ikveld sit eg sjølv med skjerf inne og hutrar. På veg nedover halsen kryp noko med piggtråd på, og eg er IKKJE klar! (men likevel, heller flunsa enn omgangssjuka!)

Janne i Fagerlia sa...

Hehe, om du nå har begynt å legge merke til støvet som blir synlig når sola titter fram, da er du mest sannsynlig på bedringens vei. Og det kjekkeste med alt etter en sykdomsperiode, er at man blir så takknemmelig for å være frisk og rask igjen...

Jeg krysser fingrer og tær og håper inderlig jeg slipper unna. Men med jobb på barneskole skal det vel godt gjøres .............

Fortsatt god bedring!

naturglede sa...

Når det begynner å rykke i hånda for å nå skurebøtta, da er man på bedringens vei. Flott. Ønsker deg en fin fortsettelse på kvelden og håper morgendagen blir fin:)

Petunia sa...

Huff, det er tiden for det ene og det andre. Foreløpig har vi gått klar. Var nede med proviant og paracet til eldtsemann da han lå med influensa rett før jul og jeg trodde jeg ville bli smittet. Men har ikke merket noe til nå.
Halve jobben har hatt influensa også...
Men kan jeg velge mellom influensa og omgangssyke, tar jeg det første.
*Grøsse*
Håper du snart er tilbake i hundre.
Skynd deg ut! Voss er et slikt vakkert sted!

Fjordheim sa...

Det er jo koselig å kunne sende litt oppmuntringsmeldinger til noen som trenger det. I neste omgang trenger en det kanskje selv, Har vært heldig lenge å sluppet unna virus og bakterier, Godt å høre at lysten til å gjøre noe begynner å komme. Huff, det er ikke noe særlig å ligge sjuk å se på alt som skulle vært gjort.
Ønsker deg fortsatt riktig god bedring :)

Anki sa...

Hei mamma..
Dere må holde dere inne så blir dere ikke smitte av omgangssyk for eg var allerede smittet og var sjuk i 2 dager. Idag er det endelig over! Deilig må eg sier..
Savner dere masse.. Hils pappa så mye..

Klem fra
Anki

Mona. sa...

Sender deg masse varme klemmer,og håper du blir kurert tvert...hihi....det er jo så forbasket kjedelig å ligge stille,ikke sant ?! Selv om du er dr..lei av troll,er det jo så mange andre motiv å utfolde seg i.......så jeg gleder meg til du er i malemodus igjen,jeg..... :)Klemmer fra kalde nord !

Tante Julie sa...

Ja, er det ikke rart... Det er utrolig hvor " arbeidslyst " man kan få når man ikke klarer å utføre det man tenker på !Er nok underbevisstheta som arbeider på spreng mens feberen herjer i skrotten....

~♥~ Monica S sa...

Tenkte ekstra hardt på deg og dine i går når eg høyrde om raset som var gått på Voss... OG tenkte i mitt stille sinn at HO ligg i allefall sjuk innandørs!! Og eo stille takk for det.. kan høyres litt dumt ut, men slik var det!! OG takk og lov for at eg seinare høyrde at ingen var sakna og leitinga avlyst!! :-)

Godt å høyre at du føler deg litt bedre! :-)

Monica

Anne sa...

Fortsatt god bedring:)

Nunne sa...

Eg trives inne på bloggen din!
God bedringsklem til deg!

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Det ligger en hilsen til deg på bloggen min ;0)

Magny sa...

oiisannn... dettte var kje bra!!
no må du komma deg på føte att!

har savna deg,- god bedring og stor klem¨~~~

MiaMaria sa...

Hej Nikoline!

God forts...

Krya på sig..

Hoppas at de är bra efter alla helger......

Ha´en ny bra helg!
MiaMaria