søndag, mai 24, 2009

God søndagskveld,mine venner :0)

Etter ei heil vekes bloggpause,ser eg det er veeeeldig mykje nytt og spennande på bloggane rundt om,og veeeldig mange koselege kommentarar å lesa hjå meg sjølv.Det vil ta si tid før eg er kome gjennom alt,så inntil vidare vil eg TAKKA HJARTELEG alle som har vore og er innom til meg og eg set STOR PRIS PÅ AT DE HUGSAR PÅ MEG OG AT DE ER HER I DET HERLIGE BLOGGLANDIA!

2 snille damer har også beæra meg med ein flott award! TUSEN,TUSEN TAKK TIL RUTH (Ullhedina) som alltid tek seg tid til å besøka meg og legg att koselege kommentarar i innlegga mine!! Den samme utmerkinga har eg fått frå ei bloggdame som kallar seg SPURVEN (Garn gir glede),for meg ein heilt ny bloggar,og då blir det ekstra spennande! TUSEN HJARTELEG TAKK!! EG SKAL GJE MEG TID TIL Å BESØKA DEG SNARLEG! Det er ei stor ære å få vera til inspirasjon for nokon.

Fra_Mammadragen_og_fra_Ruth

Etter 4-5 utruleg kjekke dagar med kjempekosleg besøk,går eg inn i nok ei ny og travel veke,der bloggen kjem i siste rekke nok ein gong. Men slik er det berre av og til…

mai 09 131

mai 09 132 Denne storsjarmøren har eg hatt besøk av no, har de sett noko flottare?? Ikkje rart han “gjer reint bord” på omtrent alle utstillingar han stiller på!

øystese Lørdag hadde me ein veldig flott tur der me køyrde den gamle vegtraseen mellom Voss og Bergen,over Hamlagrø og Bergsdalen,og gjennom Hardanger heim att. I den flotte parken i Øystese hadde me kaffipause og kosa oss i finværet.

mai 09 135 Hardangerfjorden med Folgefonna i bakgrunnen. Vakkert!

velkommen

oppstamma Bitte litt nytt til hagen har me “invistert” i til helga også. Velkommenskilt med korgoppheng frista min kjære til ein handel,og eg sjølv har kjøpt ein oppstamma plante eg ikkje hugsar kva heiter,men den kan overvintra frostfritt og er ein geraniumtype. Har planta den i ei gammal urne og pynta med hageredskapen i smijern.

argon4 Både Argon og eg savnar besøket som reiste i ettermiddag,og me trakkar litt rundt oss sjølve begge to…

Som sagt,det blir ei ny travel veke med lite tid til blogging for min del,men eg kjem forhåpentlegvis sterkt tilbake etter pinse og YNSKJER ALLE EI FLOTT MAIVEKE!!

page

11 kommentarer:

Lykkelita sa...

Såherlig med et innlegg fra deg:) Ta deg tid til det du må, jeg venter tålmodig på at du stikker innom "blogglandia" både med innlegg og kommentarer. Kjenner også at jeg må ha litt pauser innimellom.
Nydelige bilder og for noen flotte hunder!
Ha ei strålende ny uke:)

Julies sa...

Hei du !
Neida, du blir nok ikke glemt SÅ fort ! Det er jo bare sånn det er... heldigvis... at tilværelsen består av mye mer enn hjemmeliv og blogging. Det ville jo vært fryktelig stusselig !
Kos deg med det du skal, du !

Berit T sa...

Hei hei du travle dame. Samme her, tiden skrekker ikke til alt.
Lenge siden jeg var innom deg såg jeg på bildene, myd hadde skjedd her.

Gratulerer med utmerkelser!

Pynta fint har du gjort, og det er jo ingen overraskelse!

Ha en fin uke til dine prosjekter,
såblogges vi.

Gry sa...

Så nydelige bilder!
Deilig å ha en liten bloggpause av og til....
Ha ei flott uke!
Klem Gry : )

Strikkebesta sa...

Å Vestland, Vestland! er kommentaren min til bileta dine, tenk å høyre til i slik ein vakker natur! Nyt resten av mai, om du kan, i ein travel kvardag!

Mitt hvite hus sa...

Hei Nikoline

Kjekt å høre fra deg igjen... Skjønner du har kost deg med beøsk..så flott tur dere har hatt da.. Alltid litt trist når beøsket reiser syns jeg.. Blir tom...
Ønsker deg en fin uke....
Klem Kerstin

Orlaug sa...

Der var du tilbake, ja.......som snarast, skjønar eg.
Kjekt, det......
Ha ei god (travel) veke!!!

liven sa...

Heisann!!
Så flotte bilder hos deg og hunden var bare så fiin!!!
Så kjekt med besøk og tur rundt i vår vakre vestlandsnatur:o)
Jammen har vi litt å vise frem!!
ha en fin uke Nikoline:o)

Stubbetufsa sa...

Velkommen hjem igjen, Nikoline!
Godt å lese et innlegg fra deg igjen, og så med de bildene! Flotte av hundene og pyntestasj til hagen, og bilder av grønne plener og sne i fjellene fra kjøreturen...

Janne i Fagerlia sa...

Å for en flott hund. Kanskje et maleobjekt for deg som er så flink til å male?

Ønsker deg en flott mai-uke!

Anonym sa...

Nydelige bilder og blomster hos deg.. trodde først at bildene fra fra Nesna i Nordland.. liknet veldig:o))

Skjønner godt at hunden din savner sin venn.. rart med det.. de liker også å ha sosial omgang med "sine egne"

Kos dæ så godt du kan.. vi høres.. klem fra mæ..