tirsdag, oktober 06, 2009

Så er det over….

bloggen 023

Tunge og strevsamme dagar har roa seg, og idag var det att berre to kaffikoppar på bordet. Det var litt rart å sei adjø til dei to siste tilreisande idag etter nesten to veker med mange familiemedlemmer rundt seg. Det har vore godt med selskap i slike trasige dagar.

bloggen 020

Som sagt før,er det berre min kjære og eg som har budd her i bygda saman med svigerfar, så det vart mange som skulle overnatta over lengre tid. 18 personar skulle ha ei seng og ei dyne,så det vart nesten så eg måtte “på bygda” på dynejakt til slutt…

bloggen 034

I ettermiddag har det vore tid for refleksjonar. Det har vore mange og mista på relativt kort tid i vår familie,og eg må nok innrømma at dette var det dødsfallet som var lettaste å “håndtera”. Svigerfar var ein gammal mann,fornøyd med å leva og lengta egentleg berre etter å få møta att svigermor som døde for 21 år sidan. Han sovna stille og roleg inn utan smerter eller dramatikk av noko slag.Likevel synes eg døden er vanskeleg å akseptera uansett kva tid den kjem.

bloggen 028

Eg har fått så masse kommentarar,mailar og sms`ar frå dekan  med varmande og trøstande ord at eg har fellt ei lita tåre kvar gong eg har vore innom bloggen. Tusen,tusen takk for omtanke og varmande ord alle saman!

bloggen 003

Det vert framleis lite med bloggetid for meg ei stund til, for på torsdag får me nytt besøk østfrå. Det er noko eg verkeleg gledar meg til, og som vetlajento sa då ho høyrde kven som skulle komma ; “ ååå… så deilig for deg mamma at de kommer nå så du kan få noen koselige dager etter alt strevet som har vært i det siste” – og JA!- det vert “deilig”!

2009 1602

Saman med matmor og “pappa” kjem denne kosebamsen på besøk…  har de sett noko finare…??  Eg er litt spennt på korleis Argon taklar dette besøket… han er kongen i tunet her og får besøk av ein annan som også gjerne vil vera kongen… dei var ikkje så VEEEELDIG gode kompisar i vår då “bamsen” kom på besøk…

oktober 003

Det einaste eg uroar meg litt for no, er at østlandsbesøket skal over fjellet… slik ser det ut på toppane i Vossabygda … Snøen kryp stadig lenger nedover fjellsidene rundt her, men endå har me heldigvis ikkje hatt frostnetter. Dei kjem vel med finværet, så det kan jo ta si tid…

Neste veke er eg “ i rute” att går eg ut ifrå, inntil dess ; HA EI FIN-FIN VEKE OG NYT KVAR DAG !!!

21 kommentarer:

liven sa...

Hei Nikoline!!
Triste dager dere har hatt nå!!Og selv om han var gammel og trett er det alltid med sorg vi tar farvel!
Dere får ta frem de gode minnene i dagene dom kommer og kose dere med besøk!
Ha det bra!!

Litt av Mitt sa...

Ja, det blir tunge dager. Godt det er over nå da, i alle fall det praktiske. Tankene er jo der likevel. Blir nok godt nå med noen dager med hyggelige venner :) Du får ta en pust i bakken nå når du har sjansen, så "snakkes" vi senere :) Ha en fin uke og helg!!

naturglede sa...

Føler med deg min venn. Det er aldri lett å skilles fra en vi har hatt nær, uansett alder. Godt er det likevel å være der for hverandre i en sånn stund. Godt å vite at dere har gode minner å tenke tilbake på. Tenker på deg og ønsker deg en fin uke videre. Trøsteklem.

Monicas sa...

kjære deg:) så trist dere har hatt det. Minnene kan man ta frem, og man vet at sorgen er der i tillegg..men det jo koselig at du får besøk og av den voffsen...for den så da kosete ut...her kan æ meld om at snøen lå på marka i dag....huff...

MajorogMeg sa...

Et gripende innlegg fra deg. Døden er aldri enkel å takle, alltid trist. Det blir tunge stunder... Du får senke skuldrene og ta vare på gode minner.

Litt av en bamse som kommer på besøk til deg ja:) Vakker var han iallefall.

Ja vinteren kom kjapt...her blåser det og det hagler og regner.
Ha en fin kveld, ta vare på deg selv:)
Klem

Gamleheksa sa...

Så godt du er tilbke igjen. Triste og tunge dager, men likevel godt når den som dør er gammel og mett av dage. Men det er nå liksom ei dør som er lukket for godt, så det er rart. Det tar tid å venne seg til det, selv om det er ventet.

Ha ei fin uke.

Kreoline sa...

Hei, alltid trist når en nær deg dør. Det hører med livet, godt å høre at han ble gammel. Sikkert mange gode minner og mange år sammen, godt å tenke på i ettertid. Ser ut som du har det greit å, godt å få litt kjekt besøk, noe annet å tenke på. Ha det fint Nikoline, har tenkt på deg, klem fra Mona.

Stubbetufsa sa...

Kvil deg no litt, trur du treng å ta det litt med ro og. Jeg tenker på deg, at det ble mye.
Klem!

Tofo sa...

Kondolerer!
Trist å høre at din svigerfar har gått bort. Det har nok vært tunge dager...
Føler med deg.

Trøsteklem!

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei, kjære deg
Døden fører alltid med seg sorg og tristhet, men vi må tillate oss og være trist og lei. Vi har nylig vært gjennom det samme, så jeg vet godt hvordan du føler det. Håper dere får noen fine dager med besøket som kommer på besøk. Det er godt å få adspredelse. Klem fra Jannicke

johanne`s rom sa...

Alltid trist når noen går bort,men godt å vite at de egentlig er "fornøyd" av livet. Da blir det litt lettere for de som er igjen også. Men nå tror jeg nok du har godt av litt besøk og avslapping. Ønsker deg en god uke.

Anonym sa...

Vinterdekka er på. Gleder oss veldig til torsdagskveld. Klem fra Notodden.

Fjordheim sa...

Ja dere har hatt mange tunge dager nå. Men det er godt at den som dør er "klar" for det. Og bare ønsker det. Men vondt er det for dei som er igjen likevel. I tillegg har du jammen hatt mye å stå i med når så mange skal ha en sengeplass. Som din datter sa. Godt du skal få et koselig besøk nå i helgen. Håper dere får tid og ro til å kose dere litt.
Ønsker deg ei flott helg :)

Anonym sa...

Hei Nikoline..

Det blir nok noen merkelige dager en stund fremover.. ingen som skal besøkes og pleies.. tomt... men samtidig på en måte godt å vite at det er over.. ingenting å uroe seg over lenger.. for det tar mest på..

Ha det godt så lenge.. vi høres..

masse klemma fra mæ

Strikkebesta sa...

Kjære deg! Du og mannen din har mi djupaste medkjensle, tungt å misse er det uansett. Takk for at du klarer å ver open og skrive så vakkert også om dette temaet, det gjer inntrykk. Håper du får det hyggeleg med besøk frå aust, eg kom køyrande over Dombås i går, det snøa, men vegbana var heilt fin, til trøyst for deg som uroar deg for dei som kjem:)

Lykkelita sa...

En varm klem sendes deg og dine.
Håper det blir kos med besøket i helga og at kong-vinter ikke setter noen stopper for det.
Nyt fine dager og finn roen igjen.
Gode tanker fra Elisabeth

Janne i Fagerlia sa...

God kveld Nikoline! Jammen har du hatt litt å henge fingrene i, i tillegg til sorg og triste tanker. Sikkert godt at den vanlige hverdagen igjen har meldt seg. Vi må vel alle igjennom slike prosesser, men tror et fåtall får så mange gjester å ta seg av på en gang.

Håper du får en god helg med anledning til å senke skuldrene.....

GryNoKa sa...

Livet er tøft, og det er alltid trist når noen går bort. Håper dere har det bra tross alt.
God helg.
Klem Gry : )

Berit T sa...

Har hatt deg i tankene ofte i den siste tiden. Det er trist når slik skjer, men så er det en trøst at når alderen er høg og en er mett av dager og går ut av livet som helt sikkert har vært godt, da går dagene snart inn i sitt vante gjenge igjen.

Håper du får noen trivlige dager med gode venner, det letter på trykket.

Klem til deg.

Alvas hjørne sa...

Det er ikke lett å ta farvel, enten det er ventet eller ikke..
Sorga er like tung for det.
Ta vare på de gode minnene,og se frem til besøket kommer.
Riktig god søndag!

tiger sa...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情