onsdag, juni 09, 2010

Først av alt

– må eg få takka for alle gode tilbakemeldingar på blomsterpottene! Eg “bøyer meg for fleirtalet” og lakkar med mattlakk ( det var vel egentleg det eg sjølv hadde i tankane i utgangspunktet også…)

DSCN1079-vert

SÅ…

DSCN0972-horz-vert

Det står ein grønnmalt benk i haven -

- og ein svartmalt sykkel i porten -

- og benken skal bli kvit – og sykkelen skal stå mot kvitt gjerde – når eg berre får litt tid på meg… :0) FOR NÅR HAGEN SER SLIK UT:

 DSCN1056-tile DSCN1059-tile

- treng ein eit lite pusterom under epletreet, eller ein koseleg velkomst i porten!

DSCN1082-tile

Og eit kvart køyretøy med respekt for seg sjølv har sjølvsagt eit nummerskilt for å ferdas legalt etter vegen – Eit lite minne frå vår fantastiske tid i USA, bilskilt kjøpt på Route 66 passa bra på den gamle sykkelen etter svigerfar ( han sykla på denne til han var 93 år gammal!)

Og over benken, i epletreet -

DSCN1077-tile

- ein koseleg bopel for fjørkledde….

Det bur ingen der, men det er likevel eit lite blikkfang når eg set meg på benken “for å puste på ei stund”

Ein god junidag til alle mine besøkande – frå Nikoline :0)

14 kommentarer:

Jannickes Hjemmekos. sa...

Hei
Så fine ting du har å pynte med, skikkelig flotte. Leste innlegget under nå og jeg ville også ha lakket dem - synes servietteren du har limt på var nydelige. Ønsker deg en strålende dag. Klem fra meg

Tofo sa...

Vi klarer fint å "se gjennom" gravemaskiner og containere vi... Du kommer til å få det SÅ koselig her!!!
Ha en fin sommerdag:)
Klem fra Turid:)

Ruth sa...

Så godt at du har et epletre og en benk og sitte under og på. Jeg skjønner at det foregår noe skikkelig rundt deg. Men ar det blir fint når det er ferdig - se, det har jeg ingen problemer med å se.

Det ble flotte - blomsterpottene under her også. Jeg fikser ingen ting som har lim involvert. Jeg skulle så gjerne, spesielt når jeg ser hvor lekkert det kan bli, men jeg får nøye meg med å se på dine kunstverk. Helt nydelig.

Ha en fortsatt fin uke.

Gamleheksa sa...

Jeg beundrer deg virkelig for å lage til sånne flotte hvileplasser for øyne og sinn midt i alt dette kaoset. Men jeg ser jo at dette går riktige vegen. Her blir det flott.

ide-puffen sa...

Dette blir fint til slutt. Du har jo allerede yndlingstingene mine i haven allerede, gammel sykkel, benk og epletre. Godt å holde på med prosjekter også. Deilig å tenke på hvordan det blir når det er ferdig. Men da er det som regel nye prosjekter på gang i denne leiren. Uansett herlig med grønn sommer og sol.

Ha en deilig dag.

Klem
Randi

Røsslyng sa...

Herlig fuglehus! Ja, og benk og epletre og sykkel med nydelig hekletrekk på setet og og og...
Du/dere kommer nok til å få en flott hage til slutt, gravemaskinene er vel neppe permanent så de overser vi glatt ;) Imponerende at du finner tid og ork til å pynte opp litt innimellom kaoset som råder.
Ha en strålende sommerdag videre!

Anonym sa...

Hei du.

Dette blir nok bra skal du se !

Artig med skiltet på sykkelen. Målt i kilometer så kan det jo hende svigerfaren din tilbakela i allefall deler av route 66 på den.

Ha ei fin uke !

Alvas hjørne sa...

Dette blir flott skal du se!
Gravemaskiner og containere er bare en fase:)
Har sittet og beundret det flotte setetrekket på sykkelen din, finnes det mønster på slike? Det var helt nydelig!
Stor klem til deg:)

Anonym sa...

Hei.Virkelig nydelige,vakkre bilder.Den sykkelen virkelig lekker.Har ikke ord.Lykke til med graving.Regner med det blir kjempe fint når dere blir ferdige.Ha en riktig fin Onsdagskveld.Klem fra Bodil.

Fjordheim sa...

Når du har fått ut gravemaskiner og annet "rot" så går det ikke lenge før det blir en skikkelig koselig hage på den tomta. Er stadig på utkikk etter en gammel sykkel til å pynte med i hagen. Har ikke funnet noen enda.
Ha en flott torsdag :)

sigrid sa...

Så vakker ein hage...
Og fin blogg :-)

Elkat sa...

Flotte bilder..Så virkelig idyllisk ut,helt til jeg så bildene av gravemaskin og container.De er ikke så pene, men nødvendige ,også blir det jo bra etterpå da.Fint å pynte litt,koselig det...Likte spesiellt godt fuglehuset.Er så glad i bastprodukter.
Ha en fin uke!!

Janne i Fagerlia sa...

En grønnmalt benk i hagen ja - her passet den ihvertfall fortreffelig. Dere har fortsatt nok å henge fingrene i ser jeg. Og ang. hermegås - det er bare å herme i vei - bare trivelig det.
Men jeg håper å få se resultatet....

Riktig god junihelg!

naturglede/Randi Lind sa...

Så flinke dere har vært siden jeg var innom sist. Nå blir det både hus, rydda,hage og mat ser jeg. Flotte blomsterpotter du hadde. Ønsker deg en flotters dag og helg:)