søndag, februar 27, 2011

Ein lang og innholdsrik søndag,

i alle fall sportsleg sett…

Brannmannen som er gammal hoppar – sågar kretsmester – har det ikkje vore så god å få kontakt med i ettermiddag under hopprennet i VM. Men eg kosar meg egentleg litt med å sjå på HAN like mykje som eg ser på skjermen, for eg ser kor han tek sats og rykkjer automatisk til med det samme dei hoppar utfor… og er det eit superhopp frå ein av nordmennene er det rett før han tek sats og fyk ut frå godstolen saman med han på hoppkanten… I dag var han ikkje så nådig då Romøren skulle vera med, og tippa på “kulen og ein halv” – og vart desto meir i ekstase då stakkars Romøren gjorde eit kjempehopp!  Alt i alt ; det er berre å ta av seg hatten og gratulera både langrenn- og hoppgutane i dag!!

DSCN2968-vert

Apropos brannmannen – han hadde IKKJE gløymt bryllupsdagen sist veke ;0) (og det var det visst ingen i blogglandia som trudde heller…)  Han hadde tråla alle blomsterforretningar etter roser,men var misfornøyd med utvalget og hadde havna opp med ein sammenplantning på siste butikk.

Og det var ikkje noko dårleg alternativ – både gåsungar og ein flott froskeprins hadde han med i korga. Eg veit det er mange der ute som påstår dei har verdens beste mann , men det er EG som har han!!!

DSCN2971-vert

Eg har ikkje fått tid å vera innom til så mange dei siste dagane, men ser det er fleire som lurar på korleis eg hadde laga kanten på mugrug`sen.

DSCN2974-vert

Eg hekla rett og slett heile bakstykket i fastmaskar og avslutta med ein “blondekant”. Deretter sydde eg på stoffet på framsida etter eg hadde vrangsydd det med fòr. Veldig enkelt og greit.

DSCN2978-vert DSCN2980-vert

Så til slutt – eit bilde av huset etter påbygg,for endeleg kom eg meg så langt ned i hagen (i snømassane) at eg fekk med heile huset i kameraet. Men innvendig er me ikkje lenger enn dette:

DSCN2981-vert

Soverommet med walk-in-garderobe

DSCN2982-vert

- og her blir det bad. De skal få sjå litt etter litt som framgangen går…

Tusen hjarteleg takk for så mange gode gratulasjonar i forrige innlegg, og brannmannen sender ei helsing til alle som hadde god tru på han! (han lurde på om eg VERKELEG TRUDDE at han hadde gløymt dagen – og eg ber om unnskyldning for det)

Ha ein fin-fin søndagskveld, god veke i vente og sist men ikkje minst…. neste veke er me i vårmånaden mars!!!

6 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Gratulere med vel overstått bryllupsdag. Jeg hadde nok valgt dekorasjonen med gåsunger jeg også hadde jeg hatt muligheten. Har ikke fått med meg det forrige innlegget ditt. Det blir nok fint hjemme hos deg med alt det vakre du tryller fram. Jeg har liggende to broderier begegnet på runde puter, men er utrolig usikker på hvordan disse skal monteres. Det ser slettes ikke enkelt ut. Men du har tydeligvis taket på dette også du. Og smart måte du løste blondekantmysteriet på.

Fjordheim sa...

Jammen en flink mann du har. Ja han er nok en av dei beste.
Ønsker deg ei god vår uke, får vi håpe :)

Havfruen sa...

:)) Jeg humrer og ser han for meg i god stil foran tv`n:)) Ja det er mange som sier de er gift med verdens beste og snilleste, hehe, da finnes de i flertall og godt er det!
Likte vinduene på huset ditt..knallfine!!
Flott sammenplanting fra mannen!!
Ha en topp kveld, klem fra meg:)

Janne i Fagerlia sa...

Tusen hjertelig takk for sømforklaring. Tror jeg skal få til dette ja. Så nå blir det kanskje nye puter her i huset også. Er litt svak for denne nostalgiske varianten......

Lykkelita sa...

Skjønne Nikoline, er det rart man blir glad i deg og bloggen din - og brannmannen?
God søndagsklem:)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Jeg må nesten si det: "Hva var det jeg sa?" Selvsagt hadde ikke brannmannen glemt dagen:)
Han var forresten ikke den eneste som tok sats sammen med Romøren i dag.... Flinke gutter!