lørdag, april 14, 2012

Brannmannen og hans forhold til Birgitte -

- Birgitte Lid.

Eg har hatt innlegg om henne før. Eg skreiv om denne rivalinna i 2008 og trudde ikkje eg skulle nevna henne fleire gonger. Men i dag føler eg for å bringa henne på banen att.

No er ho så stygg og medfaren etter alle skogsturane ho og brannmannen har vore på at til og med EG føler medynk med henne…

jan-juni 2008 258

Fredag 13/4 hadde brannmannen fødselsdag og konemor synes gåver skal vera til nytte og noko ein har bruk for. Til eldre ein blir,til mindre har ein bruk for og verre og verre blir det å finna noko nyttig å gje bort. Ikkje i min villaste fantasi hadde eg trudd eg skulle “investæære” i noko til Birgitt `n , men brannmannen har snart slite ut det meste som går an å slita ut på henne og verst av alt har det gått ut over setet – sjå på dette…!

DSCN5282

Konemora og ungdommen i huset hadde ein aldri så liten traktorprat og konklusjonen vart at NYTT TRAKTORSETE MED FJØRING var det mest nyttige brannmannen kunne få til fødselsdagen sin. Så no kan dei snart gynga seg avgårde på skogsvegen – HO med si eksklusive HMV hurtigkobling og HAN med fjøring under bakenden…. (eg trur dette kjærleiksforholdet vil vara livet ut) Forholdet er intenst og spesielt kvar vår tilbringar dei svært mykje tid saman!

DSCN5284

Apropos vår – i går sat me ute i varmande vårsol , i dag ser det slik ut på terassen og hagemøblane (og jadden meg har Birgitte klart å stikka fram det lange snyteskaftet sitt på dette bildet også!)

DSCN5286

Det skiftar fort, men uansett så er det altså 14.april og første sommardag på primstaven i dag. GOD HELG :0)

6 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Tipper gubben ble glad for "comforten". Skulle hatt en slik traktor forrige uke, for da strakk ikke "handemakt" til lenger i snømåkinga. Men nå er det heldigvis vår på Nordmøre. Ettermiddagskaffe på verandaen i dag + hekling :)

God helg med eller uten snø!

Hverdagsgleder sa...

Ja, det er noe spesielt med slike gode, gamle traktorer for disse mennene... Vi har en slik god-traktor på gården vi også, som har sett sine beste dager, men den er gull verdt, hehe.. Blir nok et spesielt forhold for dem.. Lurt å kjøpe et nytt godt sete :-)) Det setter nok både traktor og eieren pris på.

Så fint dere har det inne. Koselig gang også :-)) Trappa ble kjempefin !

Ha ei god helg :-)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Det var ei nyttig rivalinne dette da:) Men ikke spesielt pen;) Godtraktoren her går under navnet Pingla og vi er litt usikre på kjønnet. Dattera og jeg har funnet ut at den er en homo, søt gutt men litt femi. Veldig snill og hjelpsom.

Gratulerer med dagen som har vært, til brannmannen. På selveste bryllupsdagen vår altså :D

Anne sa...

Lurt med praktiske gaver ! Mannen blir nok glad for litt comfort på traktorturene sine :) Ha en fin dag !

Ruth sa...

Fjæring må man ha, det er klart. Kan tenke meg de er glade begge to. Jeg regner med t traktorer kan bli glade de med.

Ha en herlig helg.

Bare lille elin sa...

Hehe, liker måten du skriver på!
Egentlig var jeg på gjennomreise her, men jammen har jeg lest innlegg etter innlegg. Flott blogg!
Det du/dere har gjort med trappa er bare fantastisk! Huset mitt er fra 1949, men noen "forgrep" seg på det på 70 og 80 tallet... Sukk. Jeg er ikke interiørinteressert, så da står det her da. :-)

Vel vel, ha en fin 1. mai