lørdag, november 28, 2015

“FREM FRA GLEMSELEN”

Det var så mangt ein putla med i sin ungdom. Å hekla var ein av tinga. Det er mangfoldige år sidan eg hekla gardinkappe med englebord og det er også mangfoldige år sidan den sist var i bruk. Gulna og rukkete låg den gløymd og forlagt inni eit skap, omtrent som ei “attgløyma”.

SAM_2123-vert

Med litt fiksing, vasking og stryking er gardinkappa i år kome til heder og verdigheit att. Og då den kom opp i hallen kan eg nesten ikkje forstå at eg har lete den ligga i så mange år, det vart skikkeleg adventshøgtid synes eg.

SAM_2129-vert

Men ADVENTSTJERNA er slett ikkje noko som er dratt fram frå gløymselen… den er flunkandes NY!

SAM_2124-vert

Kjøpt av ei veldig koseleg dame i Trøndelag. Det er den fiiinaste adventstjerna eg har sett noko gong og så kjekt å pynta med så fint handtverk! Fin både med og utan lys.

SAM_2127-vert

Så her hjå meg vert adventstida starta med nytt møter gamalt i vindauga i år.

SAM_2134-vert

Ynskjer alle ein fin 1.søndag i advent i morgon :0)

onsdag, november 11, 2015

EG HAR SAGT DET FØR -

- og eg seier det om att -   eg kan ikkje fatta og begripa kor vekene vert av!!! Tykkjer eg arbeidar på spreng frå tidleg morgon med penslar og måleboksar, men likevel er det ikkje så mykje eg har fått produsert før det er ny torsdag og ope i utsalget mitt.

Og i morgon er det altså ny torsdag att…

NIKOLINEPRODUKT har ope i Blomvegen 5 frå kl 14. Då den siste timen har vore utan kundar dei dagane eg har hatt ope, reduserar eg no opningstida frå kl 19 til kl 18. Altså; du finn meg i utsalget fram til kl 18 i morgon (og komande torsdagar)

SAM_2098-horz-vert

Denne veka er det vorte nokre nye dørskilt for salg

SAM_2103-horz-horz

- gradestokkar og verstasjonar -

SAM_2106-horz-horz

- og så er nissane så smått byrja å titta fram – berre godt og vel 2 veker til advent veit du, og her hjå meg er det “første mann til mølla”-prisippet! Det meste målar eg berre 1 gong så når denne er seld .. ja..då er den ikkje å få seinare.

Velkomen innom i morgon :0)

torsdag, november 05, 2015

SÅ VAR DET PLUTSELEG TORSDAG ATT !

Dagane fyk avgarde og før eg får sukk for meg er det ny torsdag og ope hjå NIKOLINEPRODUKT att. innimellom bestillingar prøver eg å få måla opp litt nytt til utsalget også.

Denne veka har eg “slått meg” på sauer…

SAM_2090-horz

Velkommen innom meg i dag mellom kl. 14 og 19 , då er eg på plass :0)