mandag, desember 08, 2008

Jolahus-rapport

Så er "festen" over og ein kan senka skuldrene eit aldri så lite hakk...
Jolahuset ga meirsmak,så allerede før dørene var stengde på søndag var me i gang med planar for neste års desember.Lokalet var heilt topp,men me vart nok einige om at staden der lokalet befinn seg ikkje er den heilt rette.Me må inn i sentrum neste gong for å trekkja meir folk (og det hadde me vel ein liten mistanke om på forhånd)
Men Summa Summarum: godt nøgd med salget!

Her er "nisseveggen" laurdag -

-Bilde Voss Now v/Ulvund
og slik ser det ut søndag ettermiddag.Nokså utplukka vart det,og då me stengde kl.18 var det i grunnen fort gjort å pakka ned.


Bilde Voss Now v/Ulvund
Eg ser det er nokre som har sendt meg ein mail og spør om eg sel "restane",så eg skal leggja ut bilder av kva eg har att seinare i dag.Ser også eg har ein kjekk "jobb" framfor meg med å besøka bloggane dekans med masse nye,flotte innlegg som eg ikkje har fått med meg dei siste dagane.

So long... kommer plotselig tilbake...

6 kommentarer:

Hulda sa...

Oi, her var det nisser og mere til. Sikkert artig å være med på og se dette. :) God adventsdag!

Anne sa...

Så koselig messe dere hadde laget til:) Dere er så utrolig flinke!! Lager så utrolig mye fint! Jeg beundrer dere! Bra dere er fornøyd med salget! Ha en fin uke! Hilsen Anne

Rosa sa...

Det var vel verdt ein tur til Bulken i helga! Og kjempeflott at salget gjekk fint - mange tomrom på veggen når Ulvund var på staden, ser eg :)

ha ei nydeleg veke!

Magdalena sa...

tenker dere fikk solgt godt, med der FLOTT , profesjonelle produkta...
senk skuldrene dine idag, kos deg.....
stor klem, magny~~~~

Brocante sa...

Hei Nikoline. Det er først nå jeg har oppfattet at det er du som har malt de flotte skiltene etc til høyre i bloggen din. Hjelpe meg så flink du er til å male! Det må jeg vireklig si - jeg er imponert! Hvordan har jeg klart å ikke legge merke til det før da?

Jorunn sa...

Så flott at salget gikk bra! Det har vært en hektisk helg for deg da, men det må være kjekt å se at andre liker det man har laget :0)Med messa vel overstått så er det vel juleforberedelser som står for tur? Kos deg i dag, og ta en pust i bakken :0)