fredag, januar 30, 2009

Litt småtteri...

Når oppussinga skal skje på kveldstid,seier det seg sjølv at det tek tid, kveldane skal brukast til så mangt anna også. Men ALDRI har det vel gått tregare med eit rom enn med TV-stova som eg held på med no! Håpet er at med helga til hjelp vil eg sjå slutten av "prosjektet" snart...
Har de lyst å sjå nokre detaljar før eg kan komma med FØR/ETTER-bilder av det heile?? (Kan ikkje setja meg til å venta på svar,så eg knipsar i veg,eg...) Dette er veggfargen slik den ser ut på dagtid og på kveldstid. Den heiter "Hvete" og er ein veldig lun og behageleg farge for meg som ikkje vil ha det kvitt.

Skapet er snart ferdig,men det skal malast innvendig og då må alt av data ut først! Litt av ein jobb,det..
Ideen til avis og decopage fekk eg før jul,då eg laga kremmerhus og lavendelposar med bokark og roser. (Har til og med brukt samme serviettar..)


Eit anna skap har fått nye knottar,gardin innafor rutene og 2 små kransar.


Veit ikkje kva eg endar opp med i kofferten,som de ser har eg prøvd meg fram med forskjellige alternativ... trur eg held ein knapp på det siste,men...

Vinduslister/karm skal malast, 2 bord og ein stol skal malast, 2 hyller og dataskapet innvendig skal malast... puuh... men helga er vel lang ?Litt nytt småtteri vert det alltids når ein pussar opp,men eg skal prøva å bruka mest muleg av det eg har.Med litt fixing og trixing er det utruleg kva ein kan få "nytt" frå gamalt...

Så treng eg litt hjelp med hukommelsen her...

Slike merker som er i nederkant på desse tidsskriftboksane har eg sett på nettet,men har ikkje peiling på kvar eg såg det.Veit nokon om kven som kan ha slike for salg???Skulle så gjerne hatt nokre...
Eg er SÅÅÅ takknemleg og glad for at de held ut med meg og skriv kommentarar gong på gong utan at de høyrer eit pip herifrå,men tida har ikkje strukke til den siste veka. Eg kikkar innom dekan og held meg "oppdatert",og i løpet av kvelden og helga får me sjå om det ikkje let seg gjera å gje ein lyd både til den eine og den andre (eller "gj eit ORD er vel rettare sagt...)

Eg ynskjer kvar og ein ei kjempeflott helg!!

12 kommentarer:

Orlaug sa...

Nydeleg fint, alt ihop.Og for ein jobb....skal male vegg eg òg snart, bra du viser litt farge forslag..
Meldte meg på kurs før jul, hadde gløymt heile greia....til eg fekk brev no ein dag.
Skal jobbe kveld/natt til sundag so det vert eg vel noko "redusert".
Ha ei fin (male-)helg.

Rosa sa...

oj, her er planane klare, skjønar eg! Det ser utruleg fint ut det du viser iallefall, og eg tvilar ikkje på at heilheita er like fin. Den fargen du har, går den mot beige? Eg har vanilje i stova no, men trur eg vil ha noko endå lysare når me skal igang med neste prosjekt. Som deg vil heller ikkje eg ha det heilt kvitt..

ha ei god og effektiv helg!

~♥~ Monica S sa...

Flotte fargar... eg er så glad i kremfarga blomsterpotter.. og glas i grønt :-) ( blått er også fint, men passar så dårleg her med meg)

Spennande med oppussing.. det synes eg er kjekt!! :-) GOD HELG!

Monica

Turid sa...

Gubba SÅ flott!

Jeg har en award til deg;)

Torunn sa...

Ser ikke ut til at det blir mye dautid hos deg i helga Nikoline! Jammen står du på.
Kjenner symptomene. Har holdt på en evighet med rommet til sønnen min jeg nå, men det begynner å hjelpe .-)
Ha en flott dag min venn.

Klem

Anonym sa...

For en energi du må ha! Og så flott det blir - alt er jo bare helt nydelig:) Liker så godt decopagen du har laget - alt hos deg er "bærre lækkert". Fin lørdagskveld - du har vel tid til å slappe litt av innimellom også? Klem fra Randi

Anne sa...

Så fint det blir! Likte godt fargen du har valgt på veggen. Kjempe flotte skilt du viser i forrige innlegg. De var utrolig flotte! De skal jeg se etter når jeg en gang kommer meg opp på fjellet for å stå på ski! Hvordan klarer du å få til en så flott og jenv skrift!?? Du er bare helt utrolig flink! Ha en fin helg videre:)

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Så fantastisk flott hos deg!!
Vakkre bilder..Tenk at det kan bli så nydelig i en koffert...Det tok seg virkelig bra ut!!
Ha en fin søndag, og husk på å kos deg litt i oppussinga!!

naturglede/Randi Lind sa...

Kan ikke hjelpe deg med det du spør om, dessverre!
Flotte ting du har gjort da. Jeg begynte også å male klesskapdører, men har liksom ikke funnet roen til resten av rommet. Mine skapdører ble malt hvite med svarte damer. Det ble riktig lekkert.Morsomt med litt anderledes ting, som ikke er i hvert hjem. Kos deg videre med kreativiteten din:)Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Hei :) ..sidan det er så seint på kveld og inntrykka var såå MANGE OG SÅÅ POSITIVE..så seier eg rett og slett KJEMPEFLOTT !
Ja du er flink ...virkelig !
Gleder meg til fortsettelsen :):)..har lagt link til deg for å få med meg den :):)

Ha ei riktig fin veke :):Johanne :)

Torunn sa...

Hjelpvi fårgjesterkake :-)
2 egg
3 dl sukker
100 gram smeltet smør
1 knivsodd salt
1 ts vaniljesukker
1,5 dl hvetemel
4 ss kakao
Alt røres lett sammen (ikke piskes). Stekes 25 min på 175 grader
Jeg pleier å steke i liten paiform. Dobbel posrjon går til liten langpanne :-)
Bon Apetit og god mandag til deg

Klem

johanne`s rom sa...

Så kjempekoselig det du viser fram. Jammen har du jobba. Lykke til videre, nå er du vel ferdig kanskje....? Jeg har ikke orka å ta fram malepenselen enda på nyåret, tror jeg venter litt til ,selv om det er noen småmøbler som skulle vært malt.