søndag, mai 03, 2009

Overvelda og audmjuk…

….. les eg kommentarane på det siste innlegget mitt.

At bloggverden er unik og hjertegod har eg visst lenge, men at eg hadde betydning for så mange i denne verden, ja..det vart overveldande! Kjære vene,så snille og gode mennesker de er!!

Korleis KUNNE eg tenkja på å kutta ut dette???

trollpar

 trollungar 1

trollungar 2 “Problemet” mitt er ikkje bloggtørke eller mangel på lyst til å blogga, tvert imot! Eg kunne visst ha blogga heile døgeret eg… mange innlegg for dagen! Har prøvd meg med 3 “faste” dagar å blogga på,men ALLTID er det noko eg har så lyst å skriva om,visa bilder av.. Og så tenkte eg på min hagevandring i går; Kva i all verden er det som får deg til å tru at nokon er interesserte i alt dette våset om alt og ingenting du skriv om? Dei må vel vera trøytte av blomar,malte troll og vissvass etterkvart? Alle andre har så koselege bilder,fine ting,kjekk lesning og inspirerande innlegg i forhold til alt dette teite eg “higar” etter å få visa fram…

metall Så kjem det altså ein heil haug med kommentarar som visar at de set pris på bloggen min,at de likar det eg skriv om,at eg er til inspirasjon…. sågar er eg “ein diamant” for nokon…!!!! Jøye meg…!

pai NEI,NEI,NEI… KORLEIS KUNNE EG FINNA PÅ Å SLUTTA MED BLOGG??

ALDRI I LIVET!

Tusen,tusen takk alle saman!!!!

23 kommentarer:

Lykkelita sa...

Fine, fine Nikoline:) Nå senker jeg skuldrene og puster lettet ut...
Mmmm, kommer og smaker litt pai hos deg, for DEN så god ut!
Stor klem fra glad ELisabeth!

Jorunn sa...

Du skjønner det Nikoline, det er alt "det våset om alt og ingenting" som du sier, som vi liker. På bloggen din finner vi noe vi kan indentifisere oss med. Du er bare en "vanlig kjerring" akkurat som oss ;0) (Det var positivt ment altså!!) Riktignok har du fått utdelt en STOR porsjon med kreativitet og energi i forhold til mange av oss. Er det egentlig så gøy å lese om den ene dyre nyanskaffelsen etter den andre? Eller å lese om hva andre har kjøpt, kjøpt, kjøpt? Nei, egentlig ikke. Hos deg finner vi inspirasjon til å nyte naturen rundt oss, til gjenbruk og til kreativitet! Det jeg liker aller best ved bloggen din er det jordnære, det naturlige. Hos deg føler jeg meg "hjemme", om du skjønner :0) Jeg er veldig glad for at du ville fortsette bloggingen, ellers hadde jeg mistet min favorittblogg! Hils mannen din og si at slike som han skulle det finnes flere av ;0) Bare han ikke blir høy på pæra nå da av alle godordene han har fått *knis*

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Takk og lov!

Det er frivillig å lese hva som blir skrevet, ingen tvang og plikt, bare stor fornøyelse og inspirasjon. Det gjør blogg-verden unik og du er en av de lysende stjernene på blogg-himelen min.

Det er faktisk nesten så jeg får lyst til å ta fram igjen malesakene selv, men jeg får holde meg til enklere motiv. Blomster og fugler er mere min stil. Malinga har ligget i dvale ei stund nå. Det er så mye som inspirerer....

Berit T sa...

Takk og pris for detat du tok til fornuft!! Hadde du sluttet da hadde jeg blitt virkeig lei meg, for du er en stor inspirasjonskilde for meg. Det er en glede å lese å se dine bilder av alt du lager , så koselig du lager det rundt deg, ja alt er er SÅ FLOTT, jeg liker bloggen din, den måten du skriver på SÅ UTROLIG GODT kjære deg. Noen blir man jo ekstra glad i..... Ikke alltid jeg får tid å kommentere, for som du sier så tar det jo tid, og så mye kjekt å se å lese rundtom at timene flyr. Av og til så er det andre ting som også må gjøres, slik som daglige ting,hehe.

Ha en fin søndag videre og en klem fra meg.

Magdalena sa...

heia... vi hadde vårens første rabarbrapai her hos oss 1.mai---

og du takk fro at du bestemte deg for å fortsette,- blogginga gir så mye positivt...
og dei kjelane dine,- guuuri for noen skatter....
hvor får du tak i alt dette...?
og så trygg og flink du er med malerkosten,. så imponerende...
god klem og takk fro hilsen..
magny

Petunia sa...

Jeg håper virkelig ikke at du legger ned bloggen din. Jeg er kanskje ikke av dem som er flinkest til å besøke andre blogger og legge igjen hilsen, men alle de bloggene jeg har på bloggrollen min, er meg så inderlig kjære. Bllogging er et tidsluk, men det er jo verre ting man kunne brukt tiden på??? Hehe!
Var det du som skrev til meg at du kunne tenkt deg å være med på ABC'en men synes ikke at bildene dine var bra nok??? Det er de!!! Se bare på dette siste innlegget ditt her og de bildene som ligger her hos deg. De er jo kjempefine! Skal ikke friste deg til å bruke mer tid på blogging, men bildene dine holder plenty:)
Klem fra en stor beundrer av dine bilder og malerier

Torunn sa...

Ja hvordan kunne du i det heletatt tenke tanken???? :-) Jammen godt du har kommet til fornuft.

Klem

naturglede/Randi Lind sa...

Du er ei diger perle her inne du, med et oppkomme av vakre innlegg. Hjertelig takk for at du blir her, for da har jeg noe å glede meg til. Nå ser jeg fram til å se hva mer du kan prestere:)Ukas jobb? Skal du male alt dette? Du er utrolig. Takk for at du er her og klem av glede over at du fortsetter:)))))))))

Turid sa...

Jeg er SÅ glad for denne konklusjonen din!
Nei kordan kunne du tenke på å slutte med blogg! Du har en fantastisk fin blogg! Aldri har vel du hatt noe "teit" innlegg!
Blogg når du har tid og/eller lyst du!
Ja enig med deg, det er gjerne bloggrundene som tar tid. Men vi får ta de også i rykk og napp når det er rom for det. Om en ikke rekker å kommentere hvert eneste innlegg hos folk, så betyr jo ikke det at man ikke har lest de!
Ønsker deg en fin søndagskveld;)

Klem fra Turid;)

M sa...

Så godt ut med rabarbra pai....hmmmm...kanskje jeg skal lage det i kveld....
Fint at du blir på blogg, jeg er ny og holder på å bli kjent rundtom, og koser meg veldig.
Kom innom meg hvis du vil,
klem fra meg

~♥~ Monica S sa...

MMMMMmm den paien såg deilig ut!

Du.. eg gløymde å neven alle dei flotte bilda frå hagen din i forrige innlegg! Eg får berre meir og meir lyst å besøke deg! ;-) hehe

kanskje ein vakker dag Nikoline!

OG eg elskar trolla dine!!! SKulle gjerne ha sendt deg ei dør eller to som du skulle ha fått malt! hehe

kjekt å sjå andre ting enn det alle andre har også veit du! (sånne ting som berre DU har på bloggen)

klem
Monica

Anonym sa...

Hei! Eg er ingen bloggar, men har oppdaga denne verda som inneheld så mykje....alt frå overfladiske bloggar som stort sett handlar om kva dei har kjøpt, kjøpt og atter kjøpt, til dei meir innhaldsrike bloggane skrivne av folk med føtene godt planta på jorda....med litt andre verdiar enn å vise fram kva dei har kjøpt, og kor kvitt dei har det i heimen. Din blogg er den eg set aller høgst, den eg ser oftast innom, og som gjev meg mest. Du er ein tusen-kunstnar, men og samstundes ei heilt vanleg dame/kone/mor...fortsett slik Nikoline, du inspirerer mange på din lune og fine måte å lage din blogg på. Tusen takk!
Helsing Caroline!

Anonym sa...

Takk og pris at du kom til den konklusjonen, Nikoline! Jeg tror alle har sånne tanker som du har innimellom, men jeg blir iallefall ALDRI lei av å besøke deg her inne. Alltid inspirasjon og utrolig flotte saker du viser frem. Love it! Da følges vi videre, min venn! Klem fra Randi**

Nikoline sa...

Kjære anonyme Caroline!
Då du ikkje er bloggar,vert dette min måte å takka deg på... for gjet om slikt varmar!
Først trudde eg det var eit tantebarn (samme navn)men kom til at det måtte rett og slett væra ei "ANONYM" for tantebarnet Caroline er svensk og kan heilt sikkert ikkje skriva nynorsk...
Takk for snille,gode ord. Det varmar eit enkelt blogghjerte:0)
Du er hjerteleg velkommen på besøk att!

Besta sa...

Glad vart jeg iallfall for avgjørelsen du har tatt. Og så artig det var å komme innom no å se alle de flotte trollan du har malt. E berre elska slikt.

Julies sa...

Nemen, Nikoline ! Hva er det du har tullet med nå da ?! Slutte å blogge, du liksom !!
Neineinei !
Bra du tok til fornuft !

Mitt hvite hus sa...

Phu....Nikoline...Nå ble jeg virkelig glad...
Ja hvordan kunne du i det hele tatt tenke tanken...Hihihi..
Og en ting skal du vite..det er manfoldet som er kjket...og dette "våset" som du beskriver det selv... det er så fantastik flott..og jeg er nok ikke alene om å beundre dine kunstverk...dine troll og din vakre og sjaremrende hage...
Fortsett som du har gjort...gi oss av dine vakre skatter som du tryller frem med malekosten...
varme klemmer O=)

Janne i Fagerlia sa...

Jeg har tydeligvis ikke vært her inne på noen dager, for jeg har ikke fått med meg at du har vurdert å "legge ned". Fikk nesten sjokk. Bra du har kommet på andre tanker.
Blogging stjeler tid ja, men jammen er det trivelig også.

Du ha bestandig noe vettugt å skrive om.

Ruth sa...

Nå ble jeg lettet, du. Bra du tok til vettet. ;)

Jeg hadde nok savnet bloggen din forferdelig om den forsvant. Den er ganske så nydelig, skjønner du. Vakre bilder, morsomme og interessante historier og utrolig mye både av inspirasjon og ideer. Alt det en GOD blogg skal bestå av, syns nå jeg.

Anonym sa...

Takk Nikoline.. det hjelper når noen støtter en veltet blomsterstengel:o)) og nå kan du og jeg gå videre:o))

Nydelige bilder.. gleder meg tril neste innlegg her:o))

Takknemlig klem fra mæ

Stubbetufsa sa...

Du verden!
Her har jeg nettopp vært med deg ut i hagen for å plante hvitløk, og plutselig har det vært 3. verdenskrig og blitt fred igjen!
Ting går fort, og alt det jeg ikke får med meg!
Men heldigvis har ikke Nikoline tenkt å forsvinne helt! Jeg elsker trollene dine, i alle avskygninger!
Har du forresten tenkt på å lage tegningene dine om til postkort?
Virkelig artig for turistene, og for oss vanlige dødelige....?

Rosa sa...

Sjølvsagt skal du ikkje slutta å blogga, Nikoline!! Du har jo alltid så mykje kjekt og flott og lurt å visa, og skriva om! Og samtidig, så har eg sjølv dei siste to vekene gått og lurt på om eg skulle late vere å publisere eit innlegg igjen. For som du skriv, kva interesser har andre av det eg putlar med? Men så er deg jo kjekt då, når ein berre kjem igang igjen. No er eg på oppdateringsrunde i bloggverda, og eg kjenner at smilet breier seg over ansiktet. Blogging er kjekt, og bloggarar er kjekke!

Nyt kvelden, og kos deg med blogginga!

maledilla sa...

så flott at du er her og skikkelig flotte "troll dører" du har malt. Etter en slik malebragd smakte nok paien godt, den så skikkelig god ut................! Ha en flott og kreativ uke ! Klem Mona