tirsdag, august 24, 2010

Ein *MERKEDAG* i livet mitt.

Kjære forsømde bloggvener -

Her kjem eit lite livstegn frå ei nokså sliten og lei Nikoline, men eg får sei som reven sa då han vart flådd ; alt er ein overgang… Eg ser fram til “normale tider” att og om ein månads tid håpar eg på at flyttinga er i gang for fullt.

DSCN1533-tile

(NYE GLAS ER PÅ PLASS I HEILE 1.ETASJE)

Denne veka er me i alle fall tilbake i den grå kvardagen (nei,ikkje GRÅ forresten,eg har ikkje grå dagar) For første gong på 7 veker vakna eg opp heilt åleine i huset i går, og det var ikkje fritt for at eg syntes det var litt godt å gå på kjøkkenet i berre trusa for å setta over morgonkaffien.Sjølv om eg synes det er grueleg kjekt å ha besøk så er den vanlige kvardagstralten god innimellom.

DSCN1505-tile

(PÅ 2 VEGGAR I STOVA HAR EG VALGT DENNE TAPETEN)

4 veker ferie har gått som ein røyk,sjølv om me har hatt 12-14 t. arbeidsdag i Gatehuset heile ferien fauk vekene frå oss. Denne veka har eg to gode avbrekk frå arbeidet å sjå fram til ; klubbkveld med gode venninner og Kjerringtorget i Nesbyen med to andre gode venninner.

DSCN1482-tile DSCN1516-tile

(NY KJØKKENINNGANG OG EIN GLØTT INN PÅ KJØKKENET FRÅ STOVA)

MEN…….. Dagen i dag er ganske spesiell for meg – Eg sel barndomsheimen min…. Går alt “i boks” og me får dei kjøparane me vil ha så er alt ordna i dag – hvis ikkje det går som me håpar på blir huset lagt ut for salg på boligmarkedet.

DSCN1619-tile

(FORRIGE VEKE VAR DESSE TO PÅ BESØK (PLUSS 2 TO-BEINTE EIGARAR))

Sommarfuglane flaksar i magen og eg går i ring rundt meg sjølv, og om ei lita stund kjem dei ev.kjøparane med bud. Barndomsheimen min Solbakken, der eg har trødd over dørstokken i over 50 år, er uansett for salg frå i dag – ein merkedag i livet mitt…

God tirsdag til alle som er innom :0)

Tillegg: (3 timar seinare)

Nervene er ikkje i høgspenn lenger!! Alt gjekk som me håpa,det kjekke unge paret eg har nevnt på i tidlegare innlegg tok huset og begge partar er såre fornøyde:0) No skal eg klippa stoff til høner…. har nemleg kjøpt 2 FLOTTE oljebrennarar i sement og dei skal få selskap av 2 velkommen-høner (og det må jo sjølvsagt vera ferdig til hallen er ferdig i Gatehuset…)

DSCN1640-horz

Fortsatt god tirsdag til deg – eg har ein kjempegod tirsdag sjølv!!

17 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Føler med deg.Ikke noe kjekt kan jeg tenke meg.Tusen takk for titten.Kjempe fint blir det.Virkelig fint.For glede deg til å flytte inn dær.Håper dere er heldige med nye eiere.Hælle dussen for noen nydelige vover.Ha en riktig fin Tirsdag.Klem fra Bodil.

Jannickes Hjemmekos sa...

Regner med at disse evnetuelle kjøperne er de samme som du omtalte for noen uker siden. Et ungt par som så på huset, før du egentlig var klar til å vise det frem. Håper det går i boks med dem. Lettere å selge barndomshjemmet da.

Huset i Junibakken blir utrolig flott, nydelige vinduer og lekker tapet. Lykke til videre med arbeidet og en flott uke til deg. Klem fra meg

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så rart det må være,å skulle ta et såpass stort sprang. jeg krysser fingrebe for at det blir de riktige kjøperene til riktig pris. Det ordner seg for snille jenter, så akkurat nå er jeg optimist :) Lykke til. Å jeg har sagt det før: Junibakken blir også flott. Selv om det tar sin tid å bo seg til, så er det rart hva vi venner oss til. Jeg likte absolutt ikke huset vi skulle flytte inn i, men det er ikke så mange valg på en gård. Men etter opp-pussing etter egen smak og litt tid så kunne jeg ikke tenke meg å flytte derfra.

Fjordheim sa...

Kan forstå at det er en rar dag.
Jeg orker ikke å kjøre forbi det stedet der jeg voks opp. Det har dei visst begynt å rive nå hørte jeg sist jeg var på Jæren.
Håper dere får solgt til dei dere ønsker skal kjøpe det. Så dere vet at det blir tatt godt vare på.
Ser ut til at det blir flott i nyhuset deres, Nydelig tapet i stua.
Gleder meg til å se det ferdig (og det gjør nok du også)
Ha ei flott uke :)

Havfruen sa...

Skjønner dette er en merkedag for deg. På godt og vondt...men du har heldigvis et nytt flott hjem og nyte dagene i. For flott det blir det:) Knallfine vindu og nydelig tapet du har valgt.
Ja, sommeren har rasa avsted. Begynner og merke høsten nå.
Ønsker deg masse lykke til med salg og ha gode dager i ditt nye hjem:)
Klem fra meg til deg:)

Orlaug sa...

Gratulera, får eg sei då.
Kjekt det vart slik du ynskte deg......
Snakkast på sundag...togbillettar er i boks.....gler meg.

Turid sa...

Ja dette er nok en vemodig dag:( Eg skjønner deg veldig godt.

Men det blir kjempeflott på Junibakken! Så når bare tingene deres er på plass, så skal du se hvor "ditt" det blir:)

Klem;)

Berit T sa...

Gratuerer med salget, og rekner med at det er noen som tar vare på huset, du hadde nok ikke overgitt det til hvem som helst tror jeg.

Og fremgangen hos dere er jo kjempeflott, nydelige vinduer, slike har jeg ikke sett før. Og kjøkkenet blir nok en drøm.
Håper du får slattet litt av innimellom slagene. Tøft med de hønene som skal pynte oljebrennerene, du kommer nå på det.
Og så kjerringtorget, dit har jeg lyst å være med til neste år. Høres så kjekt ut. Lykke til!
Ha en fin dag videre med dine prosjekter.

Janne i Fagerlia sa...

Skjønner du er lettet og glad for at huset blir overtatt av noen du ønsker som nye eiere. Alt blir jo bedre da, selv om slikt er vemodig. Ikke mange som bor i barndomshjemmet såpass lenge.
Dette Kjerringtorget har jeg lest om flere steder nå, høres ut til å være et særdeles interessant arrangement for oss som ikke greier å holde hendene rolig. Sikkert mye fint å se og kjøpe.

Strikkebesta sa...

Hei, så fint at hussalget gjekk som du hadde håpa, og så godt at avgjerda om å selje har pågått så lenge at du har avfunne deg med situasjonen:) Frå glimta du legg ut av Gatehuset så skjønar eg at du kjem til å flytte inn i ein heim som er tvers igjennom prega av deg og den gode smaken din + pluss handverket til mannen din, som også må vere svært dyktig! Ønskjer deg lukke til med innspurten:)

Stubbetufsa sa...

Å, du er god!
Tenker det var godt å selge huset til dem du ville skulle bo der. Men sånt er det ei meining bak, ser du... Det skulle være slik...
Og så nydelige vinduer dere har satt inn i huset, der blir det kjempeflott, bare kjøkkenet ser drømmeaktig ut allerede!
Kos deg videre, med alle dine lyspunkt i sikte!
Jeg blir rent glad av deg!

Vform sa...

Hej Nikoline!
Skönt när allt ordnar sig till det bästa!
Och till det DU ville själv!
Ni får det så fint i ert hus, som snart verkar vara färdigt :)

Kram och en riktigt skön dag till dig! / Vivan

Rosa sa...

Sjølv om det må vere vemodigt å selge barndomsheimen, så er det jo godt at de fekk dei kjøparane de ville ha, og som forhåpentlegvis skjønar kva verdiar dei får overta her! Tillukka med salget!

Og Junibakken blir fantastisk fint!! Den tapeten er noko i den lei eg hadde planlagd for stova, men som fall vekk då me fekk sjå dei vakre tømmerveggane bak platene. Eg får finne eit anna rom å tapetsere, for det finst jo så fantastisk mykje vakker tapet der ute!

Reven har dessutan heilt rett! Etter 4 mnd på legd var det godt å komme i eige hus, sjølv om her framleis er anleggsområde i større og mindre grad.

Lukke til vidare med arbeidet og flyttinga!

naturglede/Randi Lind sa...

Hei på deg! Sender over en liten trøsteklem. Så bra huset ble solgt til de du ville. Det er viktig å kunne sette seg på trappa i barndomshjemmet om man ønsker det en gang i blandt. De nye eierene forstår nok det!Minnene har du vet du. Nå er det nye tider ser jeg, med nye vinduer og farger. Vårt opp-pussingsprosjekt er ikke klart, men sånn er det. Huset fungere nå, så får vi ta resten etterhvert. Nå for tiden er det bare jobb, jobb! Men jeg har det kjempegøy! God helg til deg. Klem.

Anonym sa...

herremin Nikoline.. e det liv i dæ??

huff.. æ har så ondt av dæ .. som du slit og arbeide.. håpe du går en mild og rolig høst i møte på alle måter!!!!

vet ikke om jeg skal gratulere med salget eller hva.. det er ikke bare bare å selge barndomshjemmet!!

må sette meg ned i helga å kikke gjennom her.. har gått glipp av mye..

er tilbake i Tromsø for godt.. og holder på å 'sprenge' plass i leiligheta her for flyttelasset som kom onsdag:((( er mye som som selges :))

ha en deilig helg.. håper den gir et lite pusterom! bamseklem fra mæ

Tovepia sa...

Takk for hyggelig kommentar!'
Så flott at salget ordnet seg;)
For noen flotte fakler du har kjøpt, og detr ser ut som du får det lekkert!
Prøvde å legge meg som følger, men blogger har problemer idag, så jeg prøver igjen senere;)
Ha ei flott helg og klem fra meg;)

Blått til lyst sa...

Det må være underlig rart, å selge barndomshjemmet sitt. Godt det ble solgt til noen du ønsket å ha som kjøpere!
Selv flyttet jeg så mye i oppveksten at jeg ikke hadde noe egentlig barndomshjem, men de båndene må være sterke.
Det nystelte huset deres ser ut til å bli superfint, og det gjør vel flyttingen lettere :-)
Her reiser det siste barnet på mandag, og da har vi hatt 10 uker med barn og gjester, og ja, det blir litt godt å være bare to - med et kjøleskap som sjelden er tomt og en skittentøykurv som sjelden er full...
Ønsker deg en riktig god helg - Liv