tirsdag, mars 08, 2011

Tomt…

…. både i heimen og på bloggefronten.

Herlege dagar med barnebarna som me ser så alt for sjelden, er over. No ser me dei ikkje igjen før i mai, då går turen nordover i konfirmasjon til eldstemann. Det vart både fjelltur,bowling, Besten sin “verdens beste” pizza og andre ting på ønskelista dei hadde, men aller gjevaste dagen var utan tvil eit besøk på brannstasjonen!!

DSCN3028-vert

Eldstemann fyller ut i uniforma til Besten…

DSC00198-vert

Høgt,høgt i det blå!

 DSCN3074-vert

Ut på tur, aldri sur – med sirener og blålys

DSC00206-vert

Så no sit Besten og Besto att med litt “falma” minner… Ein attgløymd rosa bamse, ein bukett tulipanar som også ser triste ut akkurat som Besto, og restar i botnen på Besten sin snopeboks….

siste rest-vert

Huff, det er leeenge til mai!

Håpar eg kjem litt sterkare att på bloggefronten , det har vore labert no… Tomt i hovudet også – ikkje berre i huset :0(

18 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Et tips hvor du finner ei som virkelig kan båndbrodering. Gå til kurvboden.no. De driver med pil og div håndarbeid. Lykke til! Lisbeth

Havfruen sa...

Huff....jeg vet hvordan du har det og det er fælt!!!!! Jeg hadde Tobias på snarvisitt her i jula og det blir i værste fall mai, før vi treffes igjen også...
Men kjenner jeg deg rett, har du noen prosjekter på gang...selv om du egentlig skulle kos deg med barnebarn...Skjønner de har hatt toppdager hos dere:)
Prøv å kos dæ, klæm fra mæ:)

Elkat sa...

Åå ja, det er klart det blir tomt etterpå..Flotte brannmann bilder..tida går fort,det er mai før vi vet ordet av det...
Håper du finner noe å gjøre litt etter hvert for å få tiden til å gå..

Turid sa...

Huff, ja skjønner deg godt...selv om det kanskje ikke går så lenge mellom hver gang vi ser våre. Men at det blir TOMT nå de dra, det er sikkert!

Men du får kose deg med minnene. Ser ut som dere har hatt noen flotte dager!:)

KLEM;)

Anonym sa...

Oida,men tiden går fort og plutselig er du hos dem.
Klem.

Tovepia sa...

Ja er det ikke fælt når de drar og bor langt unna? Jeg har datter med fam i sør, og gleder meg til tur nedover i slutten av mars.
Når de er her føles det virkelig tomt ut når de drar.
Men godt med tlf, og jeg har bestemt meg for ikke å stresse med dette, ungene tror jeg føler at kontakten er der uansett;)
Nyt uka, klem fra meg;)

Fjordheim sa...

Ja det blir litt tomt ei stund etter at besøket har reist. Det er jo ikke så lenge til mai da, tida går jo så utrolig fort. Og du har mange prosjekter du skal gjøre utover våren visst jeg kjenner deg rett.
Det var tomt her også ser jeg, la inn en kommentar til deg i går, men glemta at jeg ikke kan skrive kommentarer på min lånte data av en eller annen grunn. Kunne det før, men plutselig oppdaget jeg at det ikke gikk.
Ha en herlgi dag der i vest :)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Huff, det er ikke morsomt å ha gull-ungene bosatt langt vekk. Men kjekt når det endelig blir tid til å være sammen. Heldige barn som har Besten i brannvesenet da :) Tenker det er litt av et forbilde, alle gutters drøm!
Å du, nå er det jo snaaaart april og da er det plutselig mai og så er du der:)
Ha en flott dag. Her laver snøen ned så jeg ser ikke Mjøsa :(

naturglede/Randi Lind sa...

Skjønner at dere har hatt fine dager. Det kan ikke være lett å ha barnebarna så langt vekk? Jeg er heldig som har mine rett i nærheten.Godt det ble mengder av minner av besøket, både i hjertet og i fotoalbumet.Det går fort til mai da:) Klemmer fra meg.

hvorfor ikke... sa...

Men dette var likevel et koselig innlegg, Nikoline! Mai kommer til å komme raskere enn svint:) I hvertfall hvis en tenker på alt jeg gjerne ville gjort FØR sommeren...
Ha en fin kveld i stua:)
Smil Torunn

Janne i Fagerlia sa...

Det går vel litt opp og ned med bloggingen til tider med oss alle. Likevel alltid hyggelig å høre fra deg.

Petunia sa...

Kan tenke meg det blir tomt når de reiser ja. Når jeg en gang får barnebarn, så håper jeg at de bor i nærheten, men man har ingen garanti for det og de unge må jo få bosette deg der de vil og får jobb og slikt. Jeg har vokst opp med en mormor som passet meg mye. Koselige bilder fra deg:)

johanne`s rom sa...

Forstår at det blir tomt, ja. Jeg er nok heldig som har alle i nærheten. Du så flott det båndbroderiet er. Godt å høre at flere blir "hekta" på noe. Når jeg først begynner med noe så føler jeg at jeg bare vil drive med det og har ikke tid til noe annet, det er kanskje det som heter altoppslukende ? He he. God helg til deg.

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei, Nikoline
Slike perioder tror jeg vi alle har fra tid til annen. Ønsker deg en god helg. Klem fra meg

Anne Karins Mat og Vin sa...

Hei Nikoline:)
Så glad jeg ble da jeg tilfeldigvis oppdaget deg inne hos Petunia, du er jo fra Voss jo:)))
Min far er født og oppvokst på Voss og heter Dugstad til etternavn, så jeg har stor slekt med både besta som snart blir 92 år år og onkler, tanter og masse søskenbarn. Så utrolig koselig! Skjønner godt det blir tomt når barnebarna reiser. Jeg husker som liten at jeg gråt mine vondeste tårer hver gang vi reiste fra besten og besta, det var så utrolig trist.. Men trøst deg med det at de kommer jo snart igjen. Godt å ha noe å glede seg til. Jeg vil gjerne få bli din følger og håper det er greit. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen inn til meg også:)) Gleder meg til å komme tilbake å lese mer her inne hos deg, men nå begynner "House", han må jeg nesten se da min egen mann er lege og syns dr. House har en skrue løs hi hi.
Stor klem fra 1/2 vossingen Anne Karin

ETT ÅR PÅ HYTTA sa...

Men så fine minner som dere har, både store og små! Nydelig tekst og nydelige bilder, det er nok myjtti lys og myjtti varme hos deg, Nikoline!

Anette Willemine sa...

Ja, det er tomt når de reiser, men det er enda bra vi lever i en tid hvor vi har telefon og nett å nå hverandre på en enkel måte. :)
Sønnen min studerer i Trondheim og vi bor utenfor Oslo. Eldste datteren er nettopp flyttet til Sør-Varanger for å være i militæret ett år. Kun minstejenta på 11 er igjen hjemme. Enda godt det. Hi, hi! Det er så godt med liv i huset!

Så koselig blogg du har, og for noen fantastiske bilder du maler!

Ønsker deg en deilig helg. :)

Fredagshilsen,
Anette Willemine

Havfruen sa...

hehe...ikke jeg heller men hva gjør vi? Underskriftkampanje eller protestog?? Hva funker best? Sultestreik?
Riktig god helg:))