mandag, juni 25, 2012

Eg er så eitrande galen!!!

Ja, ikkje berre eitrande galen – men rasande forb…. egentleg!

DSCN5570-tile

På fredag hadde me nokre skikkelege vindrosser som tok med seg det meste som var laust – også duken eg broderar siste rest på,for den låg lett henslengt på hagebordet. Då eg kom ut fann eg att broderiet i hagen,saman med ei skjor… (skjære på “fint” eller sjur som far min sa) Skjorene her i Haugamoen er så tamme at dei er med på vatnerunden i hagen for å få dusja seg og sit på rekkverket og ventar på godbitar når me sit ute og grillar. Vanlegvis likar eg godt skjora, men er ikkje så sikker på at eg skal fortsetja med DET!

DSCN5562-tile

Antakeleg har ho trudd at dei broderte jordbæra kunne smaka godt, for ho dreiv eit nitidig arbeid med å få dei frå stoffet… Dette vart resultatet! Masse små hol med avhakka trådar, mest rundt kantane men også midt på duken. Eg var NESTEN ferdig med broderiet så eg veit ikkje heilt kva eg skal gjera med den… i første omgang får eg vel setta meg ned med “lappesaker” og sjå kva eg får til, men gleda med duken og broderiet er borte!

DSCN5564-tile

Men positive ting har heldigvis også skjedd – for på jonsokaftan fekk me vera med å feira to FLOTTE 50åringar ute på Sotra!

DSCN5573-tile

Tusen takk for ein kjempefin dag Anne Karin og Sidsel :0) !!

Og så ynskjer eg alle andre som er innom her ein fin-fin dag også! (med eller utan irriterande skjorer i hagen…)

10 kommentarer:

Hulda sa...

Nei, huff for ei sjur! Tenk at den ødela duken. Duken er jo helt praktfull, litt av en jobb du har hatt med den. Nydelig mønster og broderi. Sommerduk. Håper du kan bruke den, til tross for skadene.

Strikkebesta sa...

Forstår raseriet ditt,helsikes skjor! Men når du kan brodere så vakkert er eg sikker på at du har evne til kunststopping også, dermed blir duken endå meir verdt. Håper gleda ved denne skjønne duken dukkar opp att, det fortener du!

Fjordheim sa...

Forstår veldig godt at du er sint.
Kjedelig når en ikke kan legge fra seg noe uten at det skal bli ødelagt.
Håper du får ordnet det på et vis.
Ønsker deg en riktig god dag, uten skjærer :)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Føler med deg, for dette var skikkelig ergerlig. Duken er jo så flott (uten de hullene vel og merke).

Dessuten er jeg også eitrande forbanna i dag, men det er på en utrolig udugelig fyr, men fast ansatt i det offentlige skoleverk. Da kan man gjøre som man vil nemlig. Det vil si veldig lite når det gjelder denne fyren :((( Ikke kan jeg bli blid igjen før sola går ned heller, for noen sol ser jeg ikke. Som du sikkert skjønner, jeg er suuuuur.

Men det var jo hyggelig at du har vært i 50-årslag og kost deg da. Sånn er alltid en opptur. (Men det er så rart-50åringer nå i dag er så unge, sånn var det ikke da jeg var barn;)

Ikke godt å vite når jeg er innom deg igjen, så da passer jeg på å ønske god sommer. Jeg regner kanskje med at en tur østover er på programmet.

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Nei og nei,så ergelig da! Men jeg vil tro at du finner ei råd, bare sinnet har lagt seg! Finstopping vet jeg at det er noen som driver med - i hvert fall for lenge sida. Da jeg som ung hadde fest med min daværende mann, ble det brent hull i en fin duk, som ble levert inn på et "kunststopperi" for rep! Men kanskje et par ekstra broderte jordbær eller bladgjør susen? Duken er skjønn, og jeg husker den sto i Familien!

Lykke til!

Klem Cathrine :-)

Blått til lyst sa...

Nei og nei, er der ikke pipene, så er det skjæra. Pass på blodtrykket, nå! Hadde ikke broderiet ditt vært så nydelig, og hadde jeg ikke sett at det lå veldig mange timers arbeid bak skjærenes måltid, hadde jeg begynt å le så jeg knapt kunne stå.. :-) Hm, jeg MÅ innrømme at det rykket ganske kraftig i smilemusklene *S* - for noen røvere - Liv

Orlaug sa...

Ho hadde iallfall god smak,skjora!!

Ruth sa...

Jo men ... det må jo bli duk av dette, tenk for en historie å fortelle når duken ligger på bordet. Bærene som var så livaktige at skjæra forsøkte å spise dem. Fantastisk. Nesten som sånne veggmalierer du vet, Trompe l'oeil. Men jeg skjønner jo at du er litt sur. Og så sier jeg som Heksa over her, hva er det med 50åringer nu for tiden. Blir de ikke tæret av tidens tann?

Violetta sa...

Jeg kjenner raseriet ditt langt inn i ryggmargen... Drittskjærer!!!
Det hadde vært litt annerledes om duken var tredve år og utvasket, men denne hadde ikke hatt debuten engang! Drittskjærer (nr. to)!!!
Er helt sikker på at du finner en smart løsning for de hakkede trådene, for du fikser det meste! :)
Likevel...vit at du har min fulle sympati!

Gyngestol og kaffigrut sa...

Aaargh, og så den nydelige duken! Jeg hadde klikket i vinkel over den skjora...
Håper du redder duken når sinnet har lagt seg.