søndag, desember 30, 2012

Eg har sove bort (nesten) heile jula….

GOD JOL til alle som er innom !

SAM_0465-horz

Med høg feber og halsbetennelse har senga vore min beste venn dei siste 4 dagane, innpakka i dun,flanell og pelspledd har eg hakka tenner i frostrier og julegjestene måtte klara seg på eiga hand så godt det let seg gjera.

SAM_0510-horz

I dag er eg på bedringens veg og er kapabel til å sitja oppreist lenge nok til å “klura” ned nokre ord her. Ville så gjerne få takka for alle gratulasjonane eg fekk til gebursdagen min og også få takka for eit flott bloggår som snart er over. Som i tidlegare år har også det som no snart er ein saga blott og kun eit minne gitt meg masse godt her i blogglandia. Eg har sagt det før og eg seier det igjen – det er eit heilt spesielt folkeferd ein får som bloggvenner!

SAM_0561-vert

1.juledag snøa det trollkjerringar ute og vesle Leah på 1,5 år fekk prøva den gamle sparken etter Besten. Sparken er bitteliten, bonderaud og sjarmerande! Alle våre 3 born har hatt den som sin første spark og dei to eldste barnebarna likeså. Og i ein alder av ca.55 år held den altså framleis koken!

SAM_0557-vertSAM_0555-vert

Leah fekk ikkje heilt taket på det med å sparka ifrå, men koste seg STORLEG både med å stå på meiane og sitta på setet.

SAM_0549-horz

Den minste gullklumpen til Besto måtte halda seg innadørs. Han er frisk att etter hjernehinnebet. men det meste av det han hadde lært før han vart sjuk, er borte. Intensiv trening visar resultat litt etter litt. Det var epedemi på Fyn og 11 % av borna døde, så me er STORHELDIGE som ikkje havna i den statistikken!!

No er det slutt på “ork og krefter” i influensakroppen til Nikoline så då vil eg berre seia

SAM_0491

HA EIT GODT,NYTT ÅR I VENTE ALLE SAMAN OG TAKK FOR DET GAMLE :0)

10 kommentarer:

Hulda sa...

Koselige bilder. Jeg ser at du nettopp har hatt bursdag, gratulerer med det. Synd du er syk i jula, men bra du er bedre nå. Fint det går bra med han som hadde hjernehinnebetennelse.

Brunt sukker sa...

HEI:)
UFFA DÅ IKKJE NOE Å VERA SJUK I JULO...
ØNSKER DEG GOD BEDRING
SÅ BRA Å HØRE OM PRINSEN SOM ER BLITT BRA
KLEM ELI:)

Strikkebesta sa...

Kjekt å ta ein titt innom julebloggen din, godt at du er i betring etter sjukdom, og triveleg å sjå vesleguten som har friskna til etter alvorleg sjukdom! Ønskjer deg og dine eit godt nytt år!

Anonym sa...

Så fine og koselige bilder. Ja det er mange rundt om i de tusen hjem som ligger og er syk med influensa. Ønsker deg god bedring og ett riktig godt nytt år.

Fjordheim sa...

Kjedelig å bli syk når en har julegjester, men de klarer seg nok godt likevel.
Godt at alt gikk bra med veslegutten. Og at han stadig lærer seg nye ting igjen.
Så koselige bilder av ei jente som prøver spark for første gang. Det var ikke store sparken, men kan forstå at det ikke er så lett nei.
Ønsker deg fortsatt riktig god bedring og et riktig godt nytt år :)

lappetussa-Ingunn sa...

Huffda, ikke kjekt å være sjuk i jula. Men godt det går bedre med deg og den skjønne gutten.
Ønsker deg ett godt nyttår! Og skyter du opp raketter, så ser jeg dem ned til meg!

Gry sa...

Jeg ønsker deg og dine
et vakkert og godt nytt år! :)

Janne i Fagerlia sa...

Det er utrolig mange som har feiret jul under dyna i år. Men kjedelig er det jo uansett. Ønsker deg lykke til i det nye året!

naturglede/Randi Lind sa...

Uffda, føler med deg. Glad du er i farten igjen og at lillegutt klarte seg så fint. Nå får jeg ønske deg et flott nytt år med nye muligheter. Klem fra meg.

Anonym sa...

I'm not in a position to view this website correctly on saffari I feel there's a downside

Stop by my weblog: having trouble getting pregnant at 40