søndag, november 30, 2014

Det står til liv framleis.

Då eg var å handla møtte eg ein mann som såg alvorleg på meg og sa; 20.mai! Eg undra meg over kva han meinte, men det var siste blogginnlegg han sikta til. Det har gått både vår,sommar og haust sidan sist eg var innom her altså….

Eg veit ikkje sikkert kva årstidene og tida er brukt til, men denne helga har me i alle fall ei god og avslappande helg på hytta.

SAM_1738-vert

Med nye senger og nye vinterdyner har me sove som bjørnen i hiet medan vesle Helene Harefrøken har vore på besøk heilt til terassedøra om natta. I vindauga i gangen sat Mikkel Rev å vakta. (Her har eg prøvd meg på serviettdecopage på lykter)

SAM_1756-vert

Me har også investert i ny sofa i stova og måla litt anna inventar.

SAM_1755-horz

Den gamle gyngestolen som eg elska å gynga meg i som lita jente, har fått ny farge og eg har strikka nytt pledd til den. Pleddet er strikka i 100% ull og fora med skinnpledd så her skal ingen frysa!

recovered75544-horz

Men den aller største forvandlinga er likevel i kjellaren. Endeleg er badet fix ferdig!!! Hugsar de bildet frå då me starta?

SAM_1740-horzSAM_1750-horz

Slik vart resultatet. Me er kjempefornøyde.

SAM_1758SAM_1759

Det einaste fornuftige eg har drive med i helga er koparpuss…. fornøyd med resultatet der også :0)

Ein god og stemningsfull søndagskveld i kyrkja med vakker julemusikk skal avslutta helga.

10522164_10154818461955417_3284450324160732062_o

God adventstid til alle som er innom her :0)

4 kommentarer:

naturglede/Randi Lind sa...

Men så utrolig koselig med et innlegg fra deg! Savnet deg! Ja, tiden går og man rekker slett ikke alt man vil, men jeg ser jo her hva du har gjort. Noe så vakkert alt sammen. Nå kan du nyte det hele. Så fint med revedecopage på lykter og et strikkepleddet var jo gull! Nå håper jeg du blogger på, for jeg vil følge med. Ønsker deg strålende adventsdager! Klemsiklem :)

Anonym sa...

E N D E L E G! Så glad eg vart då det kom eit nytt innlegg! Håper du vil blogge meir framover! Du har så fine bilder og det er så inspirerande å sjå kva du lagar og får til! Ha ei fin adventstid! Johanne

lappetussa-Ingunn sa...

Vi har hatt en bloggpause både du og jeg, og sannelig er vi ikke tilbake til nesten samme tid.
Gleder meg til å se flere innlegg fra deg, for de er alltid så koselige. Likte spesielt det med revene på lyktene. Ingunn

Janne i Fagerlia sa...

Så kjekt at du titter innom! Riktig koselig på hytta. Litt maling skaper ofte underverker. Det er ofte ikke mer som skal til for å skape store forandringer.