tirsdag, januar 06, 2015

GODT NYTT ÅR!

SAM_1854-tile

Me har alt brukt 5 dagar av det nye året og er godt i gang med den 6. Håpar du har fått ein fin start.

SAM_1841-tile

Her i huset er me ikkje heilt ferdige med jula endå

SAM_1847-tile

- og den siste julegjesten nyt framleis gode dagar heime hjå mamma og pappa, men i morgon ber det tilbake til Oslo og kvardagen også for henne. Andre julegjester er forlengst reiste…

SAM_1833-tile

To sjarmtroll frå Odense har feira norsk jul hjå Besto og Besten, her er dei klare for avreise i nystrikka stas som Besto strikka til jul. Og etter mange,mange år utan nissebesøk på julaftan kom han jammen meg innom i år!

 SAM_1826-vert

- men i år heitte han visst “Jolemand” høyrde eg.

Då ynskjer eg alle ei riktig god fortsetjing på det nye året og takkar så mykje for alle fine og koselege kommentarar på innlegga mine. Eg har framleis problem med å få sendt kommentarar herifrå men skal gjera alvor av å få hjelp til å retta på det av nokon som er litt flinkare enn meg med teknologien.

SAM_1808-tile

Litt snø – meir snø – og endå meir snø…. FINE vinterdagar :0)

6 kommentarer:

naturglede/Randi Lind sa...

Å, så koselige bilder fra jula. Koselig med de små på julekvelden. I år var vi bare voksne, men sånn er det,alle vil jo ha en del av barnebarna. Men vi har kost oss skikkelig og var sammen med dem på førstedag jul. De bor jo bare ti minutter unna, så vi ser dem ofte.Her ryddes jule ut i dag, men juletreet og noe rødt får stå litt til. Det er jo trettendedag i kveld og da skal jeg kose meg litt ekstra før jula er over for i år. Hyggelig du er her, det setter jeg pris på. Ønsker deg og dine et vakkert nytt år med mange fine muligheter som kan gi minner for ettertiden!

Fjordheim sa...

Dere har hatt ei skikkelig koselig jul forstår jeg
Med besøk både av nisse og barnebarn. Herlig
Ønsker deg et riktig godt nytt år.

Inger sa...

Så kjekt å sjå innlegg frå deg. Igjen. Du er utruleg flink og kreativ og bloggen din er til stor inspirasjon. Har lese meg langt tilbake - fantastisk gjevande. Håpar verkeleg du held fram med blogginnlegg :)

Anonym sa...

Godt nytt år! Alltid kjekt å sjå bilda dine, og som Inger seier, håper verkeleg at du held fram med blogginga! Mvh Johanne

Janne i Fagerlia sa...

Herlig hjemmestrikk du har utstyrt barnebarna med. Og så søte de var de to små :)

Riktig godt nytt år!

Anonym sa...

Lovely BlogSpot and beautiful pictures and family.
RETA@ http://evenhaazer.blogspot.com