fredag, januar 29, 2010

Fullmåne og slutten på januar månad..

Denne helga er den aller siste av den laange januaren… Januar var i alle fall frykteleg lang før i tida! Men det var før det… no rasar alle månadane forbi samme kva dei heiter; om det er januar,juni eller oktober er eitt feitt, dei er over før ein får sukk for seg!

Denne siste januarhelga byr også på fullmåne. Og månen er større enn nokon gong då den er nærare jorda enn vanleg, så eg anbefalar alle å ta seg ein måneskinnstur i løpet av helga :0)

Og hvis du ikkje er ute og nyt sola no i påvente av månen,kan du ta ein liten titt på det eg har gjort denne veka…. (ja,eg har fått gjort litt meir enn akkurat dette i løpet av veka då,men ikkje noko som er foreviga eller egnar seg på bloggen…)

DSCF8169-vert

Eit dreia stettfat og ei sveipa korg skulle malast,og kunden var presis slik eg ynskjer kundane skal vera , “mal akkurat kva du vil på det,berre det ikkje er trekvitt lenger”

fat og korg

Då har eg stort spelerom og får bruka fantasien samtidig som eg gler meg til å ta fatt på bestillinga. Kunden har ikkje laga seg eit indre bilde av gjenstanden og eg treng ikkje tenkja på om det var slik eller slik ho tenkte seg det…

DSCF8175-vert

Akkurat idag finn eg ikkje roen til å mala… ikkje roen til noko anna fornuftig heller for den saks skyld… Storajento vår er på Haukeland for kontroll etter kreftoperasjonen og får svar på div.prøvar,og eg er så nervøs her eg vandrar rundt i huset utan rast eller ro i dag… huff a meg…  håpar på det beste!

Sola skin så blid inn glasrutene og gjev meg optimisme og energi, og eg tek det til meg.

Riktig god helg til alle som er innom!

23 kommentarer:

Turid sa...

Jeg krysser fingrene og sender varme tanker til dere! Og ønsker masse lykke til!!!

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Nydelig maling, som alltid.

Krysser fingre og tær for gode nyheter for Storejenta di.

Helgeklem fra Mjøskanten.

Torunn sa...

Krysse alt jeg har for gode nyheter for Storejenta! Tror jeg skjønner litt hvordan du har det. Har hatt det sånn selv i 12 år nå.....med min mammma.

Januar 2010 er over før den har startet. Ikke skjønner jeg hvor den ble av. Tiden sier bare svisj....så er den historie. Sikkert et alderdomstegn, men det sier meg også at vi må passe på å gripe tiden og nyte dagen vi har i dag. Med eller uten hybelkaniner .-)

Stor fredagsklem fra meg

Nostalgia sa...

Forstår godt at tankene dine er et helt annet sted idag, varme tanker og krysser fingrer.

Nydelig korg du viser, fantastisk flott både i farver og teknikk !

Varm klem, Nostalgia

Mitt hvite hus sa...

Skjønner godt at tankene dine er andre steder i dag..håper inderlig dere får et positivt svar..


nydleig malt det du viser i dag..liker fargekombinasjonen...


Lykke til...klemmer kerstin

Elkat sa...

Det der var helt supert! Flott bunnfarge og nydelige blomster.Deilig å kunne male hva man selv vil ja.Det er noe med at man må like motivet man maler..Er friere da og lettere på et vis.Hyggelig å kunne gi deg award,du er bare knall flink!(Skjønner godt at du ikke tar utfordringa som fulgte med, når du nettopp har tatt den.)
Masse varme tanker for storejenta di om gode nyheter!
Ha ei riktig flott helg!

Rosa sa...

knallfint, Nikoline! Røft med det mørke, og sart med det rosa - nydeleg!

Så håpar eg inderleg at Storajento og dermed foreldra har fått godt nytt idag!

Fjordheim sa...

Ja jeg håper hun fikk gode tilbakemeldinger.
Det var fine ting du har malt. Nydelig vart det.
Ønsker deg ei riktig god helg :)

Janne i Fagerlia sa...

Skjønner godt at du bare vandrer rundt ja. Håper det beste for dere....

Alt du maler er såååååå nydelig. Du er helproff.

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei
Nydelig maling - det er så flott det du lager. Skjønner godt at du går med uro i kroppen når du vet at datteren din er på kreftkontroll -håper alt gikk bra. Jeg har en mann som også må på jevnlige kreftkontroller og det er like grusomt hver gang.

Ønsker deg og dine en god helg - klem fra Jannicke

Jannickes Hjemmekos sa...

Det ble kanskje litt rart det jeg skrev. Det er selve kontrollen som medfører så mye uro - vi har vært heldige (bank i bordet) og unngått tilbakefall. Bare en liten oppklaring...

Strikkebesta sa...

Du målar like fint same kva motiv du vel! Eg har jo alt sikra meg ei Nikoline-klokke som eg er veldig fornøgd med:) Men eg har veldig lyst på ei oppbevaringsboks for te-posar også, så håpet mitt er at det skal bli muleg å få kjøpe det hos deg ein gong.

Håper at du får ei god helg der du kan puste godt ut etter spenninga du har gått med i dag, og at storejenta di kan melda at alt er bra!

Ruth sa...

Å gå slik å vente er vel noe av det aller skrekkeligste - jeg krysser fingrene og håper det blir gode nyheter jeg også. Jeg føler virkelig med dere.

Malingen din er nydelig - som alltid og disse ble virkelig helt nydelige. Det er nesten så en kan tå og føle på blomstene.

Håper helgen din blir fin.

Anonym sa...

Hvordan gikk det med storejenta da, Nikoline? Håper så veldig det gikk bra. Min pappa har vært kreftsyk i snart 1,5 år nå - og det er en påkjenning for alle, så jeg skjønner bittelitt hvordan du hasr det. Krysser fingre for dere. Det du har malt sist uke er alldeles nydelig, og så vakre farger! Du er en ekte kunstner, jeg blir like imponert over alt du lager. Heldig den personen som skal ha dette. Og ja, tida flyr. Det er noe med å gripe dagen, en ting å si det, noe annet å gjøre det. Men jeg prøver så godt jeg kan:o) Håper helga er fin for deg. Klem**

Bestemor Drillo sa...

Nydelige ting du lager !
Varme tanker til deg og ønsker alt godt for jenta di !
Klem !

h.espe sa...

Så flott du har malt stettefat og kurv - nydelig!!

Håper det har gått bra med storejenta di i dag - å gå i udvisse og ikke vite, er det verste av alt.. Krysser fingrene!

Ønsker deg en fin lørdagskveld!

Klem fra Hildegunn

Anonym sa...

Åhh, vad du målar fint. Bara njuter av det vackra.
Önskar dig en fin helg.
Kram

Anne sa...

Veldig greit med slike bestillinger:) Resultatet ble kjempe fint! Håper dere får gode nyheter ang datteren din. Gode tanker sendes til dere!

naturglede/Randi Lind sa...

Noe så lekkert som dine malerier. Elsker det! Håper alt gikk bra med jenta di? Klem fra meg!

salige lavendel sa...

Har du virkelig malt dette selv??!! Det var utrolig pent! Helt imponert. Du må da glede deg noe helt utrolig til å vise den til kunden din, det er litt av gleden ved å skape.
Håper virkelig alt har gått bra med datteren din og at alle prøver var fine!!
Og takk for tipset om butikk, jeg kan google på nettet og se om jeg finner den butikken du mener :)
Takk for bestillingen på kortene, jeg har ikke fått den enda, men den kommer vel. Ønsker deg en FIN kveld videre!

Anonym sa...

Hei.NYDELIG.Elsker den brunfargen i bunnen.Har ofte sett på samme stilen når jeg har vært på messer osv..Har altid lyst til å kjøpe.Men så har jeg kaketine osv..i andre farger.Så jeg får klare meg med dem.NYDELIG.Ha en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil..

Lovise sa...

Vakkert vakkert. Jeg er stum av beundring.

日月神教-向左使 sa...

成人論壇,080聊天室,080苗栗人,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人電影,成人遊戲,成人文學,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,正妹牆