fredag, november 25, 2011

Ein raud tråd -

- i desse førjulstider…

Ikkje før har eg lova både meg sjølv og andre at symaskina skal pakkast langt inn i skapet så er den søren meg komme fram att !! Det er ikkje snakk om mykje sjølvdiseplin her i gården…

DSCN4391-tile

Men fiiine julestoff fristar – og nokre koppunderlag er det vel så absolutt behov for til jul??

DSCN4393-vert

MUGRUGS pynta med litt grøne sting og perler – synes dei vart fine eg:0)

Og meir raud tråd vart funnen fram – av litt tjukkare slag. Og her kjem dette med sjølvdisiplinen inn att… Eg hadde lova meg sjølv at i år skulle det ikkje ein einaste ny nisse i hus!

DSCN4377-horz

Og kva trur du eg gjorde då eg såg denne sjarmøren sto og blunka til meg? Tok han med heim…

Til mitt forsvar kan eg sei han skal ikkje inn i hus, han skal stå ute på trappa. Men enn så lenge må han opphalda seg i ei mørk krå innandørs for han var ikkje så veeeldig velkledd stakkar…

DSCN4395-horz

Det første han får av nytt er raude “sokkar” og raude vottar må han ha når han skal ut. Seinare vert det ny lusekofte, de skal få sjå kor staseleg han vert!

Ute lynar og tordnar det no så det luraste er å avslutta innlegget her og no og få slått av dataen, men ein bitteliten smugkikk på adventsprosjektet som går føre seg i garasjen skal de få før eg dreg ut kontakten.

DSCN4386-tile

Ei riktig,riktig god adventshelg ynskjer eg alle som er på besøk her:0)

8 kommentarer:

Orlaug sa...

Var no jammen bra at symaskina kom ut or skapet att, ingen grunn til noko anna......
Nissen vert nok endå staselegare når du har fått kledd han opp.
God helg til deko!

Majas Verden sa...

Så fine mugrugs. Nydelig med litt brodering. Og du kan sy!

Nissen din var herlig:-)

Go helg til deg også.
Klem Maja

Anonym sa...

Du er så flink synes eg.. Kan du forklar meg åssen du sy det sammen? Her i Danmark har ikke juleduk som eg liker.. Men liker mange stoff som eg kan ha det til jul, men vet ikke hvordan sy som du har sydd det til koppunderlag det.. Kan tenke sy en stor duk til bordet på 90x90 cm.. Du kan vel skrive og tegne litt på papir og ta bilde av det og sende til meg på email så får eg prøve selv? Hehe.. Glad i deg, mamma..

Hils hjemme fra oss 3 i Danmark..
Klem

Den Grønne Baljen sa...

He he.. må le av deg... når man liker seg bak symaskinen ..så er det vanskelig å pakke den vekk... Så fin nisse...godt han får litt mer klær..

god helg

kerstin

Blått til lyst sa...

Så koselige mugrugs - akkurat passe julepyntet *S*
Det var jammen godt nissen flyttet hjem til noen som skjønte at han trengte varmere klær! Tenk å sende ham ut i verden uten både raggsokker, votter og kofte! At det går an! De skulle vært meldt til nissevernet, skulle de. Nå blir han riktig staselig - det var morsomt å se hvordan den lille detaljen med sokkekanten "løftet" hele nissen.
Lykke til videre både til nissen og mamma'n - Liv

Janne i Fagerlia sa...

Tipper nissemannen blir staskar når du får svinga strikkepinnene. Han så veldig snill ut. Det har vært et forferdelig uvær her også, tordnet så hele huset ristet. Men nå høres det ut til at det verste er over, og jeg tar sjansen på å slå på pc`en igjen.

ide-puffen sa...

Superfine med broderi og perler på. Jeg skal ta fram maskinen i morgen igjen. Gleder meg sammen med min trofaste symaskin. Det er jo så grusomt vær at å sitte inne hele dagen blir deilig.
Fin dørvakt den nissen der hi hi
God helg til deg også
Randi

Ruth sa...

Selvdisiplin er for pyser!!! Man har det så mye bedre uten. Eller - morsommere i hvertfall. ;) Ha en flott Adventshelg.