fredag, juli 03, 2009

Lite med søvn og liten virkelyst -

- lite med motivasjon og lite blogging……

No må det vel snart vera slutt på denne varmen ??! Det er nok mange som kosar seg i dette været,men eg er definitivt ikkje ein av dei!! Eg klagar HØGLYTT berre så de veit det..

Sukk og stønn og pust og pes og huff!

SÅNN! (men det hjelper lite det også)

Me får ta ein runde med vatnekanna i hagen,og de må hjelpa til… SOLREVEN har tatt meg så eg har ikkje krefter til den jobben på eiga hand…

flammentanz Rosene treng litervis med vatn både morgon og kveld.

pipeholurt Pipeholurt veks ikkje på Voss og klarar seg ikkje på vinteren.. vel.. denne veks opp 3 etasjar og vidare opp på taket og er 25 år gammal…

juli 002 juli 005 Peonar likar seg godt i sola og struttar av glede over mangel på regn.Her trengs ei heil kanne med vatn..

juli 027juli 025   Denne ynskjer velkommen på portsøyla.

juli 010 juli 011

Ellers får det bli ein vannskvett  både her og der. Det er berre å følga på med vatnekanna… 1 time om morgonen og 2 timar på kveld går det i vatning.

juli 017 juli 047

Og vatning er alt eg har ORK til i løpet av dagen,så det blir omtrent 0 tid til blogging og kommentarar herifrå. Men når regnet kjem,kjem eg også i form att og DÅ skal eg innom på besøk og skriva MASSE kommentarar…!! Berre vent…

juli 028

GOD HELG OG GOD SOMMAR TIL ALLE SOM ER INNOM TIL MEG :0) 

juli 023

12 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Du verden for en flott hage. Jeg skjønner jo godt at den vanninga tar tid, puhhh.

Martha er på Voss nå og besøker sin 98 år gamle mor bl.a.

Orlaug sa...

Ja, no er det bra med varme i denne omgang.......men det ordnar seg vel i løpet av eit par dagar.....
Ha ei riktig god helg!!!

Ruth sa...

Jeg er ikke så glad i veldig varmt jeg heller - og det har det vært her i noen dager også. Slitsomt. I dag skal det regne sa de på TV så jeg lurte på om jeg skulle vente litt med vanningen idag, men det ser til å drøye. Stakkars plantene mine.

Ha en fin helg okkesom.

Turid sa...

For en FLOTT hage! Vidunderlig vakker!

Bare så du vet det, jeg klager også! Håper det blir "bedre" når jeg snart skal reise på tur...;-)
Jeg orker så vidt skrive kommentarer for tiden..hehe

Jorunn sa...

For en utrolig vakker hage du har! 3 timer med å bære vann, trenger ikke noe treningsstudio du da ;) Jeg er heller ikke den som roper hurra når temperaturen stiger over 25 grader. Orker ingenting da! Da legger jeg meg bare rett ut i solstolen med en bok, i skyggen selvsagt!

Fjordheim sa...

Ja det tar tid å vanne når en har en slik blomsterprakt som du har. Har noen få planter i krukker rundt dørene som trenger litt vann. Ellers er det ikke mye å passe på her.
JA det er varmt. Men jeg har bestemt meg for å ikke klage. Liker ikke vinteren her i øst, så jeg er glad for hver sommerdag vi haar. Orker ikke tenke på at vinteren bare er tre måneder unna. Må bare suge til med alt jeg kan få av varme å leve på det igjennom vinteren.
Ønsker deg ei riktig god helg, med eller uten regn :)

Monicas sa...

så flott hage dere har...skjønner du må vanne og passe på blomsterplantene dine....vakker...go fredag

Spurven sa...

Åhh - sånn en nydelig hage du har - du har lagt ned noen timer der, ja!

Sånt kan vi no berre drømme om her nord - i nord-øst og 12 grader.
(det er ikke alltid sånn..)

Friskt mot med vatnekanna!

Kreoline sa...

Så nydelig hage, og nydelige bilder. Så er jeg så enig med deg, jeg orker heller ikke mer varme, noen grader mindre hadde passet godt. Sitter her og ser ut i lufta, puster og peser, men alt har en ende. HA en fin helg Nikoline, "kos" deg i varmen, klem fra Mona.

Janne i Fagerlia sa...

Bruker du tilsammen tre timer hver dag på vanning, da skjønner jeg godt du er lei av sol og varme. Men så har du jo masse fine blomster og planter også da........

Ser du lurer på hvordan jeg orker å sitte på verandaen med symaskinen i sola - jeg sitter under en kjempediger torgparasoll, som ikke vises på bildet mitt. Så jeg er ikke så tøff jeg heller.........

liven sa...

Nydelige blomster hos deg Nikoline:o)
klager ikke over varmen jeg....selv om jeg må trekke i skyggen innimellom!!
Vi er jo heldig å bo med sjøen så jeg kvelver meg uti om det blir for hett:o)
nå skal det visst snu......
ha en fortsatt fin helg:o)

Rosa sa...

Du verden for ein innsats - 3 timar med vatning! Då skal jammen blomane gjere seg så vakre dei berre kan som takk for strevet :)

Her hjå meg har dei fått ein slant vatn på ein god kveld, men dei fleste blømer faktisk likevel. Ja - bortsett frå stemødrene som heng i korga, då ;)

men imorgon er det vel for alvor slutt på varmen, og naturen skal etter planen syte for vatninga sjølv. Eg syns det er heilt greitt, sjølv om eg er glad i sommarvarmen.

Nyt regnveka som kjem! :)