søndag, september 20, 2009

God søndagskveld.

Dagen idag har gått i det ventande “gatehuset”. Har fått pussa glasruter og hengt opp gardiner,men alt er berre midlertidig(så ingen bilder derifrå)

0908140035_JPG-for-web-large-tile

Slik bur me idag,høgt og fritt og landleg. Midt i den husklynga de ser på bildet, står Gatehuset og ventar…

juni 068-tile

Tomt og trist står det der,og den sjebnen må det nok leva med ei stund til… Eg får mageverk berre ved TANKEN på at eg skal selja huset me bur i no,så korleis skal det bli den dagen det verkeleg skjer??  Huttetu… nei,lat meg snakka om noko kjekkare..

kransar 004-tile

Eg har plukka epler idag… det eg rakk frå ein hagestol.. høgare opp våga eg meg ikkje nett idag.  Så no har eg stått å renska og delt ein full berepose med epler som var prikkete og stygge. Noko er delt i båtar til eplepaiar,noko er hakka til muffinsfyll/kringler, og noko blir eplemos. Dei fine epla kjem på bordet.

kransar 005-tile

Igår fekk eg litt av løkane eg har bestilt,resten kjem i oktober. Argon (rottweileren) har hjelpt GODT til med å grava holer til tulipanløkane etter at eg skar ned spireaen i bedet. Det vart ikkje berre eg som kom godt til med å grava no…. store holer står klare til å putta løkane i, men det er verre med kvar det er blitt av jorda som skal fyllast på oppå løkane att.. den ligg strødd rundt på terrassen.

september 006-tile-tile

Og “babyane” mine har klart seg godt i haust,har røta seg og sågar komme med ein blomst og to. No gjeld det å berga dei gjennom vinteren.

No skal resten av søndagen tilbringast i sofaen med bølgeteppehekling og fjernsyn. Ha ein fin kveld du også :0)

13 kommentarer:

Hulda sa...

Så mye deilig sopp du har plukket. Jeg må virkelig få rose deg for dine vakre kranser. Den med soppen var jo helt skjønn! Trodde først det var "levende" sopp. :) Så flott! Nydelig den i røsslyng også, laget en slik tidligere, av erica. (Du så den kanskje) Kjempefint innlegg dette også, så mange vakre blomster.

Monicas sa...

åh....bølgeteppe....venter spent å se) mange fine høstbilder du viser...go søndag videre

Janne i Fagerlia sa...

Skjønner godt at du gruer deg til å flytte fra et kjært hjem. Men det ser nå ikke så aller verst ut på det stedet du skal flytte til heller - koselig hus også.

Kjekt at du likte vinposene mine. Ravnebildet er egentlig motiv fra tarotkort. De legger flere steder på nettet, men jeg fant det her:
www.stumblinguponthepathofthegoddess.
blogspot.com. Himla lang adresse......
Lamineringsmaskin er en kjekk sak ja, og så enkel å bruke at selv mor greier det (altså meg). Kjøpte min på Biltema for under tre hundre kroner. I tillegg må man kjøpe lamineringslommer, som man putter motivene i. Disse finnes i flere størrelser og er ganske rimelige de også. Man får kjøpt slike maskiner til flere tusen kroner, men for oss hobbyentusiaster duger en slik rimelig utgave lenge. Kjekt å ha...

Fjordheim sa...

Forstår deg veldig godt når det gjelder huset. Vi har også et hus vi nok må flytte fra en gang. Men det er jo mulig en av guttene vil overta det. Vi får se. Lenge til enda, håper jeg.
Frys du eplene bare i biter, uten å gjøre noe mer med dei? Det høres jo veldig greit ut å ha til fyll. Men jeg har ikke tenkt på at en kunne gjøre det.
ønsker deg ei riktig god uke :)

Solveig sa...

Har ikke vært innom bloggen din før, men her var det jammen mange fine bilder og masse inspirasjon å hente! Vakre kranser, flotte maleri.....ja kort og godt mange flotte innlegg:o)
Ønsker deg en fin kveld.
Klem fra Solveig

Kerstin sa...

Nydelige vakre bilder... Det huset nede i "byn" ser så super koselig ut. Men skjønner så godt dilemma ditt med å selge...
herlig utsikt dere har...
Ønsker deg en fin mandag.:Klem Kerstin

Anne sa...

Så fine høstbilder:) Må dere flytte?? Nå har jeg fått gaven fra deg:) Kjempe fin gave!! Skiltet skal jeg ha i sommerhuset, der passer det perfekt;) Lysene skal jeg ha som pynt hjemme! Har laget slike bunter med lys selv, men kun med englemotiver. Flott med andre motiver også. Lysene fra deg var kjempe fine! Ha en fin dag!

Gamleheksa sa...

Siden jeg er litt sent ute, får jeg si: god mandag.

johanne`s rom sa...

Greit å få laget litt av eplene nå, mine tåler ikke å ligge, men er deilige å spise akkurat nå. Jeg må prøve å få tid til å bake noen eplekaker. Så nydelig du har pyntet med lyng og annet. Ønsker deg en hyggelig uke.

MajorogMeg sa...

Så du får hjelp når du graver i jorda du også ja:)
Jeg gleder meg til å flytte..hvorfor gruer du?
Nydelige bilder:) Flytter til en hage med epletrær jeg også, får se hva jeg lager..matlaging er ikke min sterke side men eplekaker kan det jo bli:)
Ha det fint da du..

Klem:)

Kreoline sa...

Skjønne bilder, nydelige kranser, det er noe jeg ikke kan. Syns det gamle huset ditt er så koselig. Klem fra Mona.

cille sa...

Å flytte er ikke alltid glede. Huset ditt ligger flott til med nydelig utsikt. Masse deilig sopp har du funnet, ser veldig fristende ut. Ha en fin og kreativ uke...Klem..

naturglede sa...

Flytting er ikke bare gøy nei. Jeg hjelper broren min litt med å flytte nå.Hjelp så mye en samler i livet. Det blir noen tårer over minner som plutselig dukker fram fra innerst i skap og skuffer. Men det går bra vet du:) Godt at mannen din er hjemme igjen. Du får lære han litt av dine hobbyer, så kan han jo gjøre grovarbeidet, før du tar finpussen:)Ønsker deg en flott uke. Nydelige bilder du har.