lørdag, mai 02, 2009

I TENKJEBOKSEN….

Forgjeves prøver eg å koma inn på besøk til alle mine kjære bloggvenner… men det er berre snakk om sekundar på ein blogg før internett kuttar….

mai 09 038 I dag har det regna,og eg ser alt veksande har godt av det. Meg inkludert…. (på ein litt annan måte er eg i stadig vekst eg også –  og spesielt etter fyllte 50 – ) Innimellom regnbygene har eg teke ein langsom hagevandring medan tankane har jobba. For eg har oppdaga noko dei seinaste dagane….

mai 09 040mai 09 041

Eg har hatt så mykje TID.. Ekstra tid på ein måte… Og eg veit så alt for godt kva årsaka til all denne ekstra tida kjem av. Eg sit ikkje ved dataen når eg har “ei ledig stund”…. Eg har måla,jobba i hagen,fått ferdig 2 putetrekk som har lagt halvferdige i laaaang tid,eg er begynt å brodera på jordbærduken eg kjøpte stoff til i fjor… eg vaskar og ryddar skap…

mai 09 042 mai 09 045

- og så TENKJER eg… Denne blogginga er egentleg ein U-T-R-U-L-E-G TIDSTJUV! Så medan eg vandra rundt i hagen,dukka det opp eit spørsmål som ikkje har vore i tankane tidlegare – er det ikkje klokt å slutta med blogging egentleg? Svaret kom fort av seg sjølv – Eg legg ned bloggen min.

mai 09 047 mai 09 056

Sjølv om det er ein veldig,veldig kjekk hobby dette,endar det opp med konklusjonen; denne hobbyen er over. Eg tuslar (litt slukøyra) tilbake i sommarstova der min kjære sit med kaffikoppen sin og fortel kva eg er komen fram til. Først ser han på meg – nokså lenge og grundig- (for å forsikra seg om at det var alvor antakeleg…) og seier NEIIJ…det synes eg ikkje du skal!!

mai 09 051 mai 09 053 mai 09 055

Kva er det som er sååå viktig å få gjort den tida dette tek då??

mai 09 050 Ja…du kan så sei… Det er vel berre opp til meg sjølv å bestemma kor mykje tid eg skal bruka på akkurat DENNE hobbyen i forhold til andre ting…? Og som han seier, kva med alle dei kjekke bloggarane du er blitt “kjent” med? Om eg legg ned bloggen,vil eg jo like trufast setta meg ved datamaskina for å kikka innom på nye innlegg rundt om.. og det er jo ikkje mykje tid som går med til eigne innlegg i forhold til tida ein brukar rundt i bloggverden…

mai 09 059 mai 09 062

Ny runde i tenkjeboksen…

mai 09 069 Eg trur til sjuande og sist at heile tankespinnet botnar i litt frustasjon,at eg ikkje har kontakt med damene i blogglandia for tida. For det er frustrerande,det…  Men kjære,snilde bloggarar.. de legg trufast inn ein kommentar i innlegg etter innlegg ser eg, og det er eg såååå takknemleg for!!!! Utan desse koselege helsingane frå dekan,hadde det i alle fall blitt nedlagt her hjå meg!

 mai 09 074 mai 09 070

Men inntil vidare finn de meg her….

GOD LØRDAGSKVELD!

19 kommentarer:

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Uff, nå skremte du meg!! Jeg må få si at det er en virkelig klok og god mann du har! Men du må få noen til å ordne opp i problemene med pc'n. Kanskje det begynte etter at du gjorde endringene? Blogging skal ikke være et ork eller press, så lag innlegg når det passer deg, og du har lyst. Det er ingen som "henger" deg om det ikke kommer innlegg fra deg på et par dager vet du ;0) Her hos meg har den klamme hånda til bloggtørken tatt godt tak rundt meg, men regner med at jeg er tilbake om en stund.

liven sa...

Hei!!
Ja det var jammen godt at du har en sånn fornuftig mann.....hils han fra meg:o)
Uff.....dette innlegget ditt begynte trist!!
er enig med deg at det tar mye tid....men du så koselig det er da:o) Men jeg håper da at du fortsetter leeeenge :o)
Nydelige bilder fra hagen din Nikoline!! du har en kjempefin blogg.....og jeg ville savnet deg altså!!

Ha en fin lørdagskveld....og håper det er orden på datatrøbbelet snart!!

Kerstin sa...

Hei N ikoline..
JEG slutter ikke å legge igjen spor etter meg...Du tar det når du kan , har tid og lyst...
Så godt at du har en slik snill og fornuftig mann da... virkleig en god støtte ...
Det går med tid..men så moro da..og det skal være kjekt...
Jeg håper at du velger å fortsette...
Og jeg "forlanger" ikke hilsen igejn... bar kjekt å titte inn hos deg...som denne gangen den skjønne gutte som står og ti....

kos deg denne lørdagskvelden....og håper du bestemmer deg for å fortsette...
Klemmer O=)

Hulda sa...

Har alltid likt bloggen din så godt, både bilder og tekst. Håper virkelig at du holder på lengre. :) Man kan jo blogge akkurat når man har tid og lyst. :) Er veldig enig med mannen din. :)

Fine ting du har i hagen. :) Klem til deg fra meg.

Trollkåno sa...

Hei!
Når eg veit kor mykje glede du har av den blogginga kan eg vanskeleg sjå føre meg at du kuttar den ut....
ein tidstjuv??? ja, om den er.....
men eit godt råd har eg: sjå til å få fiksa den pc'en din......då trur eg ikkje du er i tvil lenger.....god sundag i vente!!!!

Fjordheim sa...

Ja nå blei jeg litt redd her, ei stund. Til du fikk snakket med din mann. Ja det er jo å lese andres blogger som tar tid. Og det får en heller begrense litt i perioder.
Håper jo at du kan finne ut av problemet med dataen din så du får lese litt hos andre i hvertfall.
Takk for en flott vendring i hagen din :)

Besta sa...

Klok mann du har. Håper det retter snart på seg. Du har en altfor fin blogg til å skulle legge den ned...ikke tale om. Flotte bilder du viser. Ha ei fin helg. Klem

maledilla sa...

bra at du ikke fant på å legge ned da hadde jeg savnet deg, din blogg er en av mine favoritter. flott at mannen din fikk deg til fornuften. Så mange flotte damer det er her i blogglandia så er du en av diamantene med din blogg..... du må ikke finne på å legge ned hele greia........ (-; Jeg er ikke en av dem som er flink til å legge igjen kommentar på blogger rundt omkring, men følger stadig med på mine favoritter....

Jeg er i samme dillemma som deg, blogging er en tidstyv, men jeg gjør det med glede, selv om det ikke er min egen blogg jeg bruker mest tid på. Blogglandia er for meg en kilde til inspirasjon og fellesskap......

Ha en flott helg videre og håper du snart får fikset på pcèn.....

MOna

naturglede sa...

Stakkars deg for frustrasjon da. Dette var da ille, du må da ikke legge ned bloggen din. Ta deg ei pause da vel, og la blogg være blogg, til du får lyst igjen en dag. Koseligste blogg og besøke, med mange vakre innlegg, bilder og tankefulle ord. Kos deg videre i våren, og nyt det. Det heter at man skal stenge alt mellom hegg og syrin. Det måtte være deilig og bare får være til i noen dager. Klem:)

Gamleheksa sa...

Huff, nå ble jeg litt skremt. Likte ikke tanken på å miste deg i blogg-land. Den mannen din er en fornuftig fyr, men det var vel ingen nyhet siden han har valgt å gifte seg med deg!
Vi skal nok vente til det ordner seg teknisk og du er klar for kommentarer igjen.

MEN jeg er enig i at dette er en tidstyv. Jeg regner med at det blir mest dårligvær-blogging nå i sommer, men til høsten og vinteren er det ikke all verden å forlise ved å sitte her litt. En mister kanskje noen tv-timer, men det er ikke store tapet i forhold til all inspirasjon og nye bekjentskaper en får her.

Skulle kanskje ønsket at jeg kunne strikket litt samtidig med blogglesinga, men tror armer og nakke har godt av litt variasjon ;)

Hold on, be strong!

Magny sa...

uffdå, uffdå...
har du aldri høyrt på maanen din før, så gjer det no!!
nei du må kje trekka deg,- deg er så inspirerande og trivelig å ha deg her inne...
men kjedelig når internett/pc svikter deg!
bli med oss videre,- intet stress, vi blogger i ny og ne, som det passer!!
- som ikveld er eg heime åleine,- gjett kor eg sit og kosar meg...???

god klem,magny

Ruth sa...

Jeg er for gammel til å bli skremt sånn. Det er fali det.

Bloggen din er en av favorittene mine, du kan rett og slett ikke finne på å legge ned. Hør på mannen din, han høres ut som en klok og fornuftig mann.

Men jeg forstår hva du mener. Det går med mye tid. Men det er jo hyggelig tid da.

Ha en fin helg videre.

Jorids BestemorBlogg. sa...

Jeg fortsetter og følge den fine bloggen din og legger igjen spor om du tar en ferie fra kommentarene Nikoline.
Kos deg i hagen og ha ei fortsatt god helg!!

my day sa...

Hello Nikoline,
everything is growing so fast now in the garden.You have lovely flowers already.The pictures of your garden look very nice.
Have a nice sunday,Ingrid.

Lyst på livet sa...

Toillsjur!
Ikke finn på noe tull nå! Blogg heller litt sjeldnere da vettu. Kan jo ikke bare slutte nå?????

Jeg fikk tilbake gleden ved å blogge ijen jeg også....når jeg omsider klarte å tenke at jeg blogger for min egen del....ikke for alle andres. Det kan fort bli et "press" at man skal være "med" hele tiden, hele tiden hoste opp noe nytt, hele tiden se ut som man lever et såååååå kreativt og spennende liv>!

Blåss på deg :-). Vi venter til pc`n din er i orden og ikke noe mere tullball om nedlegging nå!

Klem

Lyst på livet sa...

Ps...hils mannen din da!

Anonym sa...

Kjære Nikoline.. du har en MEGET fornuftig mann og ham skal du lytte til:o))

Saken er vel den at man føler prestisjejaget.. at man MÅ blogge daglig for å henge med..

Som ny blogger har jeg hatt veldig mange slike runder med meg selv.. som du sier.. hver ledig tid går til å følge med i blogglandia.. har jeg gått glipp av noe.. og hvem gidder å kommentere hos meg når jeg ikke har tid å stikke innom de andre??

Blogging skulle være moro.. men det blir ikke moro når man føler man kveles!!

Jeg har tenkt å blogge 3 dager i uken.. de andre dagene trenger jeg å gjøre andre ting. og om jeg mister lesere av det.. ja, da får det heller være slik..

Ha en deilig lørdag min venn.. klem fra mæ..

Lykkelita sa...

Kjære Nikoline! Jeg er så enig med deg i at bloggingen er en tidstyv. Bloggen din er en stor gledesspreder og jeg nyyyter hvert innlegg fra deg.
Gjør som Julie - bruk den litt mindre. Gå innom av og til, lag et innlegg når det passer og kom på besøk til "oss" når du har tid og lyst.
Når vinteren kommer vil det være mer tid til blogging igjen. Sommeren skal nytes utendørs og da blir det mindre tid til å sitte foran data'en. Men når høststormene setter inn blir bloggingen en koselig syssel innendørs!
Uff, ble mye rør, men du skjønner nok hva jeg vil fram til: Ikke legg ned bloggen din, la den bare få litt pauser innimellom:)
Klem fra nord!

~♥~ Monica S sa...

HEeeeei!

E nok einig med mannen din! Hald deg til OSS ;-) hehe!

Ein treng ikkje blogge kvar dag.. men til hausten og vinteren blir dte nok litt oftare på meg også...

har vore litt utslitt siste tida, og har nesten kobla ut frå data'n.. men eg kjenner at det er kjekt å kome innom!
Og eg trur bloggen min skal få leve ei stund til også.. :-)
MEn litt lengre pauser blir det nok når sommaren kjem!

akkurat no er eg tom for idear , så det vert liksom berre ABC og mandagstema!... treng meir tiiiid!

Klem frå ei so mer glad du er her
Monica