fredag, januar 22, 2010

Eg er mållaus….

 – og DET er ikkje ofte…!

Etter å ha vore i postkassa idag har eg berre gått rundt og smilt frå øyre til øyre. At denne bloggverda er  fantastisk veit vel alle, og at den er HEILT UNIK med dei mest fantastiske menneske ein kan tenkja seg kan eg dokumentera her og no!!!

DSCF8147-tile DSCF8148-tileDSCF8149-tile DSCF8150-tile DSCF8151-tile 

Eg lurte fælt på pakka som låg i postkassa… til MEG, frå utlandet….,ikkje hadde eg bestilt noko som eg kom på,ikkje har eg vunne noko eg veit om.. og ikkje såg eg noko avsendar heller sånn i farten.. eg snudde og vende på den fleire gonger for å forsikra  meg om at pakka verkeleg var til meg før eg åpna.

DSCF8152-tile-vert

Kjære snille,gode,rause Ruth i Skottland… KVA SKAL EG SEIA…. anna enn           TUSEN TUSEN TUSEN TAKK !!!!!!! Eg er heilt overvelda og har problem med å finna ord idag. Vanlegvis set eg meg ned og lagar eit innlegg i høgt tempo,og skriv det som dett ned i hovudet på meg utan å tenkja så mykje meir over det. I kveld har eg sete og glodd på tastaturet,så på skjermen,skrive nokre ord og “viska” det vekk att… prøvd med nokre nye ord og les det eg har skrive om att og om att og ser eg får ikkje fram det eg ynskjer å seia…

De som ikkje har vore innom bloggen til Ruth bør legga turen dit.. de finn henne i bloggrollen min som ULLHEDINA. Innlegga hennar har gitt meg mang ein god latter, ho skriv utruleg bra, er ein racar med strikkepinnane og kreativ på mange områder. EIN FANTASTISK BLOGGAR!

*******************************

Som eg har sagt før,er me i gang med renoveringa i Gatehuset. Det blir nok ein del innlegg med DET som tema dei komande månadane, og her er ein bitte liten forsmak på kva de har i vente….

DSCF8143-vert-vert

Første veggen er no riven… her blir det arbeidsrom og bad med tid og stunder. Det har vore ei travel veke, etter endt arbeidsdag har det vore middag i full fart og så rett ned i huset for å jobba. Har kome seint heim att om kvelden og då har det ikkje vore ork att til å setta seg ved dataen… Men i kveld skal eg ha frikveld (husbonden går på vakt frå i dag og skal tilbringa kvelden på brannstasjonen – så frikvelden har sine naturlege årsaker…) og eg skal nyta synet av dei vakre sokkane som heng til pynt som eit lite smykke i interiøret mens eg kosar meg rundt om på besøk i bloggverda.

DSCF8153-tile

Ha ein fin-fin fredagskveld alle saman, og ein ekstra tanke går til Skottland i vinterkvelden :0)

PS: Som om dagen ikkje var fullkommen nok som den var,kom min kjære inn døra med ein stor bukett tulipanar til meg no før han skal på vakt… det blir beint for mykje for meg på ein gong dette her…

*Lukkelege Nikoline*

33 kommentarer:

Hemma hos lilla mig sa...

Åhh, vad underbart att få dessa fina strumpor. Så en vacker bukett av maken också:-) Tänk vad man blir glad över dessa överraskningar.
Mmm, du må tro att jag har skrattat åt hans sko. Var långt mot hälen som sulan gick sönder. Så hans gång såg hur häftig ut som helst:-)
Ha, en bra kväll.
Kram

Gamleheksa sa...

For en fredag! Men det er nå vel fortjent da! Kjempeflotte sokker. Ikke skjønner jeg at noen legger så mye arbeid i det, men så er de fine da. Bør kanskje bare brukes til styling ;) Nei da, kos deg med sokkene og hold deg varm på beina. Blomstene i vasen gjør deg vel varm i hjertet.
Klem

Vform sa...

Säkert, Nikoline, är DU värd allt detta :) Säg det till dig själv!

God fortsättning på helgen!
Kram Vivan

MajorogMeg sa...

Å...for en flott gave du har fått..skjønner det ble tårer ut av dette. Ble rørt bare av å se og lese:)
Skikkelig stilig:)
Blomster ble vel prikken over ièn:)

Gatehuset ser ut som et spennende prosjekt. Ser utrolig flott ut, gleder meg til å se mere:)
Nyt frihelga di, klem fra meg:)

Janne i Fagerlia sa...

Strømpene var så fine at hadde jeg vært eieren, ville jeg ha vært i tvil om jeg kunne bruke dem.

Hulda sa...

Hjertelig takk for den herlige kommentaren du ga meg på tulipanbildene mine. Ble så glad for det du sa! :)

Dette var et fint innlegg, med en koselig overraskelse i posten. Så flotte sokker. Likte både mønsteret og fargen. Nydelig der du har hengt de på den gamle stolen. Flott!

naturglede sa...

Så koselig. Ja, det er en fin verden her inne. Liker meg godt. Nydelige sokker. Jeg må nok inn og se hva den damen driver meg. Her kom mannen akkurat fra jobb, iskald og sliten etter å ha jobbet ute i hele dag.Så han tok kvelden gitt! Så da får jeg reise litt rundt her inne. Ha en trivelig kveld:)

Monicas sa...

herlighet...ja. æ skjønna godt at du bli mållaus...fader rullan for noen sokker ho ha laga...ja. æ digga bloggen hennes...ha flira mang en gang..enda en gang...de var råfine...åsså tulipaner også...kjenn du at det e steike godt å være tell

Tofo sa...

Gratulerer med de flotte sokkene!

Blir spennende å følge med på opp-pussingen i Gatehuset!

Riktig god helg!

Jannickes Hjemmekos sa...

Så kjekt, Nikoline. Det er så fantastisk med slike dager, ja.. å føle at man virkelig er verdsatt. Nyt kvelden og kjenn godt på den lykkelige følelsen.

God helg - klem fra Jannicke

Barbros lille atelier sa...

Å, så fantastisk! Ingenting er vel som å få slike overraskelser i posten. Nyyydelige strømper! Heldige du:-)

Ønsker deg en riktig god helg!

Klem

Nostalgia sa...

Grattis ! Så herlig overraskelse !
Disse så gode og varme ut og ikkke minst utrolig vakre :-)

Ønsker deg en fiiin helg !
klem, Nostalgia

Stubbetufsa sa...

Å, Ruth er nå snill da! Flotte sokker, og varme! Nå kan du drive med ekstremsport i tøfler ned til postkassa uten å fryse på føttene! Hehe!

PS.: Klogs er de mest uglatte skoene jeg har gått ute på. Bare ett unntak: Glarholka med nysnø...

Strikkebesta sa...

Eg trur du fekk uttrykt gleda di eg, i alle fall så sit eg her og smiler over innlegget ditt, kjekt for den glade givar også når mottakaren set så stor pris på gåva:) Lestane er jo teine kunststykket! Og koseleg med blomar frå kjærasen! Eg følgjer spent med på det som skjer i GAtehuset. Triveleg helg til deg:)

Mitt hvite hus sa...

ÅÅÅ skjønner at du ble overrasket og glad.. så utrolig flotte sokker du har fått..og et nydelig innlegg du har laget...

Moro med slike øyeblikk i hverdagen...

Nyt helgen...Klem Kerstin

aase sa...

Jammen kan fredager være gode ja!! Du var nå veldig så heldig også da....det var helt sikkert vel fortjent også så bare nyt det og kos deg med de utrolig lekre strømpene og tulipaner du mor!!!!

Rosa sa...

Du verda! Slike labbar lyt vera til sundagsbruk, så dei varar lenge lenge ;) Og ein mann som kjem med tulipanar heilt av seg sjølv er vel verd å ta vare på!

Ser de har mykje godt arbeid framfor deko i Gatehuset - gler meg til å fylgja med. Eg skulle så gjerne ha begynt å riva litt meir veggar heg i mitt eige gatehus, men foreløpig vert det med draumar og idèar..

God helg, Nikoline!

Anonym sa...

Oj, Nikoline, så utrolig heldig du har vært! Disse sokkene er utroooolig lekre! Men du fortjener dem helt sikkert, også:) Det er helt sant at denne bloggeverdenen er unik. Det er vel derfor vi trives så godt her inne?! Det blir spennende å følge med på prosjekt gatehus - det kommer helt sikekrt til å bli nydelig! Ha ei fin helg der du er! Klem fra meg**

Villmarkstausa sa...

De strømpene hadde et fint mønster. Har aldri sett slike før. Mine er bare fletter de. Godt det finnes snille mennesker;-))
God helg!

Hespe sa...

Såååå heldig du har vært - strømpene var knallfine. Tenk at det finnes så flotte mennesker, som bare "gjør" sånne ting..! Disse blir gode å ha nå i vinterkulda ;o)

Nå er et av dagens prosjekter bestemt her hos meg - frem med maling og kost, og en speilramme skal bli ny..!

Ha en herlig helg!!

Klem fra Hildegunn

Ruth sa...

Så fint at du likte sokkene - DET blir jeg glad av vet du vel. Og det er litt deilig å få lov til å overaske noen i ny og ne. :)

Jeg er fortsatt i Glasgow og har nå blitt så sivilisert at jeg til og med har lakkert neglene og i kveld har jeg store planer om å iføre meg kjole!! Det har nesten blitt en vane å gre håret hver deg også.

Gleder meg til å få følge med på Gatehusets utvikling. Du er så utrolig flink til det (også).

johanne`s rom sa...

Så heldig du er, forstår at dette var en lykkens dag. Skal bli gøy å følge med på Gatehuset i tida framover. Ønsker deg ei god helg.

Fjordheim sa...

Så heldig du er da. Det var utrolig flotte sokker. Kan godt forstå at du ble målløs av dei.
Og så tulipaner fra din kjære, Det ble nok en flott fredagskveld.
Spennende med oppussing. Men slitsomme dager blir det nok ja.
Håper du får en riktig god lørdagskveld også ;)

Elkat sa...

For en flott overraskelse,både i posten og fra mannen.Koselig sånt!Nydelige sokker!Gleder meg jeg også, til å følge oppussinga av huset..Ha ei flott helg!

liven sa...

Høres ut som en topp dag Nikoline!!
Nydelige strømper som holder deg varm på beina på kalde Voss!!
Blir spennende å følge oppussingen av gatehuset!!

Ha en fin lørdagskveld :o)

Magny sa...

går det an å være så heldig..?

såg tidligere i et innlegg ei som strikket slike sokker, ho tok 600 kr paret om noen ville kjøpe...


ha en fin helg videre!

magny

Berit T sa...

Å så nydelig en gave du har fått, så mye arbeid...
Du er nok vel fortjent de det er jeg sikker på.
Travelt har du det ser jeg, masse arbeid med husprosjektet, men flott blir det nok.
Slapp av i morgon og kos deg.

Alvas hjørne sa...

Fantastiske strømper!!
Så koselig med slike overraskelser i posten, spesielt om de kommer helt uventet:)
Gleder meg til å følge oppussinga av huset, gøy å se forandringene.
Mye jobb med slike prosjekter, men det er fort glemt når en se det ferdige resultatet.
Ønsker dere lykke til med jobben, og en strålende søndag!

Bestemor Drillo sa...

Så utrolig heldig du er !
De var så flotte !
Og du fortjener de sikkert !!
Klem fra bestemor drillo som ønsker deg en flott uke!

salige lavendel sa...

Skjønner godt at du ble skikkelig glad for den nydelige gaven! Og giveren blir sikkert like glad av å lese innlegget her :)
Jeg kom innom for å takke for veldig hyggelig kommentar inne hos meg.Ble varm om hjertet :)
Ønsker deg en god natts søvn!

Mona. sa...

Takk for koselig hilsen fra deg !!! Så heldig du var da,som fikk så nydelige strømper !!! Snille folk,her i blogglandia.......hadde resten av verden vært like god,så hadde det jammen ikke vært så verst !!! Koselig å følge deg og prosjekt nytt hus.......spennende tider for dere,vil jeg tro ! og midt oppi dette,så tryller du frem de lekreste saker,med penselen.....du er helt i en klasse for seg,bare for å ha sagt det !!!! Detaljer......du er bare rå !!! Koser meg når du viser av produksjonen :)Ønsker deg en ny god uke Nikoline :)

Anonym sa...

Så hyggelig da du ! :-))

Anonym sa...

Hallo vennen min og takk for hilsen.
Nei, vi reiser ikke alene. Min mann kommer etter.. saken er den at begge døtrene mine er syke.. den yngste sliter og vantrives og har pådratt seg mavesår.. den eldste, som bor i Tromsø har nettopp fått vite at hun har en cyste på hypofysen.. og da er alt annet likegyldig.. vi vil bare hjem til trygge omgivelser og være sammen. jeg kommer innom når tingene har roet seg.

Masse klemma fra mæ

PS! kunne trengt de lestene:o))