lørdag, januar 01, 2011

Fortid,notid og framtid.

2010 har sagt adjø og takk for seg – året er blitt til fortid - noko å sjå tilbake på.

Korleis vart året brukt for din del? Vart det slik du håpa på og drøymde om? For meg vart 2010 ein milepæl store omveltningar og steg over nye dørstokkar – bokstaveleg tala. Heldigvis vart ikkje dørstokken så høg at eg fekk problem med å trø over den… Eg har funne meg til rette i ny heim og kjenner eg vil trivas her. Eg bestemte meg ved starten av 2010 at eg skulle kun sjå framover og ikkje dvela ved fortida.

DSCN2507-horz

No er batteria fullada og eg gler meg verkeleg til å ta fatt på kvardagen med alt den innebær! Den blanke og fine julepynten er så smått begynt å følas som støvete rot i sidesynet og eg kikkar stadig oftare ut på “hagen” som ligg der som ei spennande kjempeutfordring å ta fatt på (i alle fall kan eg starta planlegging av det som skal bli hage…)

DSCN2506-horz

For at våren er her før me får sukk for oss fekk eg bevis for då eg såg dette…. kvitspraya greiner i juledekorasjonen står no med struttande grønne museøyrer! Herleg!

DSCN2399

Først skal nytt soverom og bad planleggast litt meir konkret – det er på tide å bestemma seg for kva som skal på veggar og golv.Det einaste eg er sikker på,er at soverommet skal bera preg av rustikk romantikk… Andre etasje blir ein fantastisk (trur eg) terrasse når snekkarane har trekt ut taket og set inn heile fronten i vindu/skyvedører!

DSCN2509-horz

Så gler eg meg til å få gjera ferdig trappegangen sjølv om det er ein god del sliping av trappa og mykje målearbeid.

DSCN2514-tile

Og sist, men ikkje minst – eg gler meg til å gjera dette om til eit supert grovkjøkken!

For tru det eller ei – dette rommet skal bli topp!!

DSCN2474-horz

Då takkar eg for eit flott bloggeår sjølv om det har vore så som så med blogginga innimellom “slaga”. Må 2011 bli eit fin-fint år der dei fleste av våre draumar kan bli realitetar!

14 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Ingen tvil om at dere fikke gjort mye i året som gikk, selv om det er litt igjen også.
Et av mine håp for 2011 er at jeg skal komme litt nærmere å få hilse på Nokoline og Brannmannen, siden de vet hvordan jeg ser ut, mens jeg derimot ikke aner.... :)

Godt Nytt År fra Mjøs-kanten

Tovepia sa...

Godt Nytt ÅR!!
Du har tydeligvis gjort mangt og mye i 2010, og det nye året blir nok innholdsrikt med nye etapper ferdig.
Nyt helga før årets hverdager setter inn, klem fra meg;)

Ruth sa...

Innom i full fart for å ønske deg et Riktig Godt Nytt År. Jeg gleder meg virkelig til å få følge med på "nyhuset". Klem fra meg.

Havfruen sa...

Godt nytt år:)
Ja, dere har jammen meg fått gjort mye i 2010 og det meste er på plass. Det som står igjen blir sikkert like flott som resten:)
Ha en fin lørdagskveld, klem fra meg:)

Litt av Mitt sa...

Det ser ut som du ikke blir "arbeidsledig" i år heller :) Men fint blir det helt sikkert til slutt.
Jeg gleder meg til å følge deg enda et år og ønsker deg et riktig godt nytt år!!

Janne i Fagerlia sa...

Her blir det bra, det er jeg overbevist om. Med dine gode smak ligger alt til rette for et hjem med sjel. Du er jo på god vei allerede.
Lykke til videre!

Rosa sa...

godt å sjå at fleire har prosjekt i kø, også når det kjem til hus og hage ;) Og at det blir bra til slutt er eg ikkje det minste i tvil om!

Godt nytt år, Nikoline, og takk for det gamle!

Strikkebesta sa...

Godt nyttår, Nikoline! Jammen har det skjedd mykje hos deg i året som gjekk, og mykje har du å ta fatt i enno, ser eg:) Men med den arbeidsgleda og kreativiteten du legg for dagen blir det heilt sikkert resultat til å verte fornøgd med! Lukke til i 2011!

Anne sa...

Godt nyttår !
Du/dere har hatt mange prosjekter i 2010 med flott resultat !
håper du får ett fint og kreativt år i vente !

Asbjørg sa...

Hei,fant tilfeldigvis bloggen din og den er jo flott!Følger deg videre hvis det er greit.Kikk gjerne innom primulabloggen min hvis du vil!

Elkat sa...

Godt nyttår!
2010 har vel vært et viktig og innholdsrikt år for dere,og neste år blir vel i samme bane.Med mere husbygging/oppussing og hagestell.
Ønsker dere lykke til videre,blir koselig å følge med.
Ha ei fin uke!!

Turid sa...

Godt nyttår til deg Nikoline!
Jammen har dere hatt et travelt år. Med store endringer:)
Gleder meg til åfølge deg videre i nyehuset i 2011:)

Nyttårsklem fra meg;)

Stubbetufsa sa...

Jeg tviler ikke på at det blir topp når du får satt klørne dine i noe! du har en sterk utholdenhet, men så blir det flott også! Det er så srtig å se hvordan hus og hage skifter utseende etter hvert! Godt år 2011! Klem!

Anonym sa...

Hei.Tusen takk for titten.Vil ønske deg et riktig Godt Nytt år.Klem fra Bodil.