søndag, juli 13, 2008

HYTTEHELGEin variant av værmeldinga ved ankomst.


I helga har me vore på hytta,der "koblar" me fullstendig ut. Me legg oss når me er trøytte,me står opp når me vaknar og me et når me er svoltne. ..så enkelt er hyttelivet. Vel, hytte og hytte fru Blom...det er eit gamalt tømra hus frå 1937 me brukar som hytte. Me kjøpte det for 10 år sidan og har putla på med restaurering i like mange år. LITT resultat ser me då etter kvart no.
Oskar P. med det digre nøkkelknippet passar huset. Han sit i gangen og ynskjer velkommen når me kjem.


Resultat i gangen etter mange helgars arbeid.Dette var det me tok fatt på...VIDARE INN PÅ KJØKKENET...


Me synes det er vorte lyst og fint.Slik såg det ut tidlegareBlått er flott...men krev mykje lys.Litt blått skal få vera som det er.Stolrygg i fokus.Grå stein er forvandla til raud rev...Høna KLARA ligg på kjøkkenbordet,...med eit våkent blikk på alt som foregår..Tema er HØNER på kjøkkenet.


Gamle arva ting eg er spesielt glad i.
SÅ TIL EIT HALVFERDIG BAD...


Her har me hatt litt av ein jobb
Resultatet så langt...Eit gamalt skap har fått pynt med decopage.Ein roseserviett og nokre penselstrøki tillegg, og sim sala bim...

På badet skal tema vera KANINER (som du ser)


Eit nydeleg gamalt håndkleopphengEin gamal vaskestol har fått samme behandling som skapet.Vasken er ikkje montertEg gler meg til eg skal "dandera"Speigelen er av nyare dato, men passa godt inn i interiøret her synes eg.


Ei helg går så alt for fort og no er også denne snart over...

I morgon er det berre å "bretta opp armane" og ta fatt på ei ny veke.

5 kommentarer:

Trollkåno sa...

Å,du hendelse kor fint og gjennomført! Takk for titten,og ha ei god og produktiv veke!

Din eldste datter sa...

Hei.. Så fin det ble.. Har jo ikke sett nye toalett.. Er det i kjeller? Håper at eg kan kommer hjem til dere snart.. Kanske om noen uker.. Ha en fin söndag.. Hilse hjemme fra meg.. Masse klemmer fra Anki

MiaMaria sa...

Hej!

Vilka förändringar..och så himla fint det blir!!!!

Ha´det så bra och må så gott!
MiaMaria

Hulda sa...

Takk for koselig hilsen på bloggen, artig at du har vært innom meg ofte. Mye fint å se på her hos deg. :)

Mia sa...

Hei på deg Nikoline! Og velkommen til denne morsomme bloggverden! Tusen takk også for din koselige kommentar i bloggen min. Jeg beklager at jeg ikke har vært innom deg tidligere... men du verden, for en herlig blogg du har da. Hytta deres er jo bare helt fantastisk, med koselig kjøkken (med høns og det hele...) og flott bad. Det må da være et godt sted å være. Jeg gleder meg til å følge deg og bloggen din videre.