tirsdag, juni 29, 2010

“VISNING”

        - herre jemini….!

0908140031_JPG-for-web-large-tile

I gårkveld hadde me besøk av eit ungt,koseleg par som har så lyst på huset her (HADDE lyst på, kanskje – etter gårkveldens “visning”…) Neidå, eg trur dei såg potensialet trass rotet. Eg hadde ingen planar om visning rundt i huset så det var milelangt frå det ein kan kalla styla rom!

juli 022-tile

Arbeidsrommet ser ut som det er bomba,alle skap er tømde og alt ligg spreidd utover for sortering, og det andre gjesterommet er oppfylt med dyner/puter og klær…

Som om ikkje dette skulle vera nok å fordøya for dei stakkars, losa pinadø min kjære dei ned i kjellaren også! Eg kjenner hetetoktene tek meg framleis berre ved tanken på det!  Og tanken på at alt var spolert fòr gjennom toppetasjen på meg ved første trappetrinn mot kjellaren,for me ynskjer sterkt at desse to kjekke ungdomane skal overta heimen vår. Dei er “dei rette”…

juli 040-tile

Så i dag er det starta storopprydding i 2.et. og så får me leva i spenning og håp om interessa framleis er til stades for kjøp. Heldigvis høyrdes det ut for at dei såg forbi rotet og konsentrerte seg om romma i staden for.

roser-tile

No må det vel seiast at den egentlege grunnen til oppryddinga i dag er at desse to “slampane” kjem heim på sommarferie snart. Og for at dei skal finna fram til senga må mor ta i eit tak på forhånd… Dette bildet var forøvrig veldig representativt for dei to ser eg – guten likar seg best med ei bok mellom hendene og vetlajento må ha aktivitet rundt seg! (ho les mykje ho også,men det skjer på nattestid når alle andre søv…)

i Granvin 028-horz

Men først av alt no, står 3 dagar avspasering på agendaen – og då kan du jo gjeta kvar dei dagane skal tilbringast…..

ferien 2009 054-tile

PARADIS (les:Odalen) here we come!!!

PS: I manko på sommarbilder i år,er alle bilda her henta i arkivet mitt. OG – rosene som eg trudde var borte,kjem flott i år også:0)

14 kommentarer:

Fjordheim sa...

Håper dere får solgt huset til det paret dere har lyst å selge det til. Sikkert ikke så farlig med rotet. Alle forstår at det blir slik når en driver å pakker.
Ha noen flotte dager i Odalen :)

Anonym sa...

Hei.Koselige,nydelige bilder.Lykke til med salget.Håper dere blir fornøyd med kjøperne.Ikke noe å si om det er litt rot.Ha en riktig fin Sommerkveld.Klem fra Bodil.

Jannickes Hjemmekos. sa...

Hei, Nikoline
Jeg tenker det ordner seg greit med det paret. Hvis de er interessert i huset, ser de det og ikke rotet i rommene - rotet blir jo med dere på flyttelasset, ikke sant? Kjekt å selge til noen som dere merker vil ha huset, det er jo viktig at huset har det bra etter at dere ikke lenger skal bo i det. Lykke til. Klem

Berit sa...

Håper de kjøper boligen, og når du ser at de kan passe inn også, da får vi krysse fingrene. Iallefall er de heldige som kan overta et slikt flott hus med ferdig hage.

Men kan ane disse hetetoktene du fikk når de skulle se rom som du ikke var forberedt for visning, mannfolk tenker ikke slik :O)

Lykke til iallefall.
Kos deg på avspaseringen og nyt disse dagene

Gamleheksa sa...

Tror nok du ser rotet mest. Har de lyst på huset, så klarer de nok å overse det. Men det er ekkelt å vise fram sånt når en egentlig liker å ha det litt anderledes rundt seg.

nå undres jeg fælt på hvor jeg jeg skal stille meg opp og stoppe biler for å hilse på dem som skal til Odalen? ;) Men neste sommer må dere vel ha bittelitt bedre tid, så jeg får tenke ut noe til da :)

Trollkåno sa...

Hallo Nikoline......no fryktar eg at det er gått litt i surr for deko......(i alt "byggestyret"...)
De tek nemleg feil.....med ca 1 mnd.
De skal reise i byrjinga av august......og no er det snart juli.....??????

Stubbetufsa sa...

Dere får solgt!

Janne i Fagerlia sa...

He,he, jeg kjenner meg sååååå igjen i dette innlegget. Tenker da på det du forteller om at mannen din som loset de potensielle huskjøpere til kjelleren. Mannen min gjorde akkurat det samme en gang. Vi holdt på med sortering og opprydding i kjelleren, det har aldri vært mer rotete, og da tok han med naboen inn for å vise fram noe. Jeg fikk nesten mageknip.... Men mannfolk ser tydeligvis ikke det samme som oss.

Mitt hvite hus sa...

Herlig..men du ..jeg tror nok at de så husets potensiale jeg..og ikke event rot...

det skal jo bort uansett..masse lykke til med salget...

så koselige bilder....
kjekt å få hjem ungene på besøk..

ønkser deg noen fine dager i paradis...

klemmer O=)

liven sa...

Herlige bilder Nikoline...og ingen kan se rotet ditt her :o)
Håper dere får solgt nå da....her i omegnen har det vært regt på boligmarkedet nå!!
Jeg fikk solgt min gamle bil i dag som har stått på nettet i 1 1/2 mnd nå :o) Deilig......
ønsker deg en fin julimåned :o)

Alvas hjørne sa...

Jeg tror at om de virkelig har lyst på huset, så ser de gjennom rotet:))og legger planer vil jeg anta:)
Du skal se de kjøper.
Ønsker deg flotte dager i Odalen, virkelig et paradis å se til!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Så koselig å ha besøk av deg...er sikker på at de som så på huset, vet at "rotet" ikke følger med...he,he...
Flotte bilder...Er slik her også...når ungene kommer heim - må det ryddes...rommene kan jo ikke bare stå på vent...

Ha en koselig kveld/uke og helg...

Gamleheksa sa...

Nå må du gi deg. Jeg fryser enda så varmt det er!!!!!! Hvis du ikke er synsk, så har du sett ei gammel heks på tur, for alt stemmer. Var du på båttur også? Men hvorfor i all verden snakket du ikke til meg. Jeg er nemlig ikke farlig:) Nei, dette kommer jeg ikke over altså.

Gamleheksa sa...

Tusen takk for at du "oppklarte saken" Jeg har analysert alle jeg husket fra turen, men liksom ikke funnet rette dama. Men det var ikke så rart det da :)

Bloggtreffet ble minimalt, bare Maret og meg. Derfor gjorde vi ikke så mye ut av oss, men var helt riktig to enslige damer på tur(neida, jeg har ikke kastet ut Gubben, bare satt ham igjen hjemme;)

Jeg skjønner godt at du ikke kunne fare gjennom køen og spørre etter et litt underlig navn da, ja. Men neste gang kan du trygt stole på deg sjøl. Det var blink denne gangen:)

Jeg håper dagene i Odalen var bra også denne gangen. Neste sommer blir det kanskje litt bedre tid til å være her østpå.