torsdag, mars 05, 2009

Amorøst...

Først av alt må eg få takka for alle dei rosande tilbakemeldingane på målinga mi,både på blogg og mailar! De er så utruleg snille alle saman!!! Og i eit overmodig øyeblikk i går,ymta eg visst frampå om ein nettbutikk... Eg seier ikkje at det ikkje vert noko av,men eg trur det vil ta litt tid før den eventuelt er "oppe og går"...


Frå det eine til det andre...
I kveld vart ein liten Amorin "fødd" - forresten er den ikkje så heilt liten heller (32cm) Denne kjøpte eg billig på Nille for nokre månadar sidan. Den var sølvfarga og ikkje heilt i min stil,men eg syntes han hadde så fin form og vakkert uttrykk i ansiktet, og såg at det skulle gå med ei lita forandring.

Først fekk den eit strøk med heftgrunn og så eit strøk med brun måling. Så smurde eg på krakeleringskrem for å få sprekker i målinga og så måla eg den i dei fargane eg ville ha. Til slutt brukte eg patineringskrem for å få eit gamalt og patinert utsjåande.

Den vart akkurat slik eg håpa på og skal få sin plass på soverommet. Men først skal der vaskast høgt og lågt,alle kleskap skal tømmast og ryddast i, sommargardiner skal opp og SÅåå kan den litt betutta Amorinen få flytta inn.


11 kommentarer:

liven sa...

Så fint Nikoline!!
Du er så kreativ og flink!!
Denne kommer nok til å bli fin til soverommet:o)

Ha en fin torsdagskveld:o)

Anonym sa...

Jeg trodde dette var en engel fra "fårna dar", jeg - du er så ufattelig flink, Nikoline - denne ble jo bare kjempe-kjempefin! Full av beundring over dine kreative evner! Fin kveld og klem fra meg**

Fjordheim sa...

Så flott den engelen er da. Helt nydelig syns jeg.
Høres spennende ut med blogg butikk. Ja det får du nok til.
Ønsker deg en god kveld :)

Kreoline sa...

Å så nydelig du har fått engelen, jeg elsker engler, så kanskje det blir en tur på Nille, spesielt når en ser hvor nydelig den ble. Men, dette kan jo du så da er det ikke noe problem, hihi.

~♥~ Monica S sa...

DEN vart kjempefin!!! Lenge sida ej he leika mej med maling... gjorde det mykje når vi holdt på å pusse opp dette gamle huset vi bor i.. synest det er kjekt.. men du er jo kunstnar du! ENTEN DU TRUR DET ELLER EI! ;-)
Å.. eg skulle gjerne ha pussa oppatt soverommet mitt/vårt.. til sommaren kanskje.. når vi ikkje treng å sove ;-) hehe

Monica

Trollkåno sa...

Stilig!
Hadde gjort seg med eit "før"-bilde, so me verkeleg fekk sjå forvandlinga.
Og du....no nærmar det seg 10000 besøkjande...ville berre gjere deg merksam på det.hihi...

Stubbetufsa sa...

Nydelig, Nikoline! Aldeles uimotståelig!

Kerstin sa...

Såååå utrolig flott den var...hadde vært kjekt med et før bilde her.... Jammen er du flik altså....

Nyt fredagen ...nå er det helg om ca 8 timer.....
Klemmer Kerstin

Lykkelita sa...

Først og fremst takk for en utrolig koselig kommentar hos meg. Jeg ble rørt av den - TAKK!

Så søt engelen din ble, men jeg er mest imponert over alt arbeidet du skal gjennom før du kan henge han opp på soverommet:)

Usch, noe sier meg at vårrengjøringen er like rundt hjørnet, ikke min favorittsyssel, men det er jo herlig når den er unnagjort:)

Ønsker deg en fin helg og håper engelen passer godt på deg:)
Klem fra nord.

naturglede sa...

Så utrolig nydelig hun ble! Du er smart altså.Hun er så flott malt at en skulle tro hun var veldig gammel liksom. Kos deg med henne som en premie når rommet er i orden. Lykke til:)

-Mia- sa...

Den var utrolig flott! Så flink du er.. Nettbutikk er ikke dumt! Bloggbutikk ser jeg mange har, og det kan jo også være en fin start hvis man er litt usikker på å kaste seg uti det.. :-) Ha en finfin helg! Klem-Mia