torsdag, mars 19, 2009

Nei,veit du ka....

Etter sååå mykje arbeid,ytte ikkje bilda i innlegget noko rettferdigheit....
Dei vart alt for små,og ikkje gjekk det å klikka dei større heller! Så utan meir om eller men slengjer eg på nokre til,slik at de VERKELEG kan sjå kor "INNI HUTTAHEITI HERLIG" det er som Ruth skreiv i kommentaren her..
Slik ser altså "vinterrommet" ut.
Og no er det VÅR!!
Ser du sommarhatten min?
SÅNN.... no er eg fornøyd....!

14 kommentarer:

Alvas hjørne sa...

Så fantastisk vakkert og romantisk!!
Rett og slett lekkert,herlige detaljer:)

~♥~ Monica S sa...

Ååå kor nydelig!! Der såg det friskt og godt ut å legge seg til og sove!! :-) Nydelige gardiner!!

Monica

naturglede sa...

Bildene fra forrige innlegg bar bud om en drøm for meg. En drøm av fred, fryd, blomster og minner. Her i innlegget, kan jeg studere alt nærmere, og toppbildet ditt da! Nydelig. Jeg finner egentlig ikke ord for dine vakre innlegg jeg:)

Kreoline sa...

Sukk, så vakkert soverom, her må eg skjerpa meg. Nydelig putevar med hardangersøm, alt og alt var bare så vakkert Nikoline. I fjor var jeg på basar, der fikk jeg meg to nydelige, men nye, putetrekk med hardangersøm, nå nylig fikk jeg to gamle av min svigermor. Det må være fremme for å nytes, det ser jeg du gjør. Nydelig bluse på veggen med skjønne heklede mansjetter på, det har jeg ikke sett før. Nå må du ha en fin og koselig helg. Klem fra meg.

hvorfor ikke... sa...

åååhhh, hæliheten, Nikoline!
Grieg hotellet i Bergen er vel ingenting mot dette!
Fantastisk vakkert, harmonisk, romantisk, lyst og innbydene. nydelig grønnfarge på veggene. -og de nydelige tekstilene. Sukk! De la liksom "sjelen sin" i håndarbeid og bruksting før. Jeg kan sitte å bare nyyyyte gamle tekstiler og ting....så det var jammen godt du gjorde så bildene går an å trykke på...her skal vi ha med oss detaljene! Ser du gjør det også, siden du lar de henge framme...de må jo det!

Lykkelita sa...

Så nydelig Nikolinemor! Rett og slett fredelig, dust (lang uuu) og harmonisk. Sjelden har den veggfargen kommet så til de grader til sin rett som på ditt soverom. Og kjære venn, har du laget det skiltet: "den fineste dagen" osv?? Et slikt vil jeg nemlig ha - det var helt perfekt!!
Stor klem fra en begeistret Elisabeth

hvorfor ikke... sa...

Hehehehihihoho!
skal hilse deg fra Josefine, hun mener det som tredobbler seg på vinteren...det renner av igjen når våren kommer...Takk for morsom kommentar! Ha en superduper helg, han kommer vel kanskje hjem fra Grieghotellet snart, din kjære? Da tenker jeg han syntes det er godt å komma hemat;)

Rosa sa...

det kan ikkje vere plass til ein einaste vond draum i eit så vakkert soverom!

Hulda sa...

Du har all grunn til å være fornøyd! Dette var som tatt ut av et vakkert interiørblad. Jeg falt for den fine grønnfargen på veggene, passet utrolig godt til det hvite interiøret ditt. Nydelig alt sammen! En sann fryd!!

Magny sa...

så hiiiimla vakkert...
nydleig grønnfarge på veggen,-v har den på gulvet å soveromma på landsteddet...
dro forbi voss idag,- sksjølv om di nur på bulken så eg etter det....
men ingen som lignet deg på perrongen der toget stoppa.
nydleig vær,- snøen smelter hos dere også**!
klem og takk igjen for de vakre bildene...;O)))

sammen på veien sa...

Så nydelig!!! Dette rommet skulle jeg gjerne hatt i mitt hus!!!
Koselig å få komme på besøk til deg:)
Ha en god natt.

god klem

Lyst på livet sa...

For et drømmerom!!
Helt nydelig var det Nikoline!

Klem

Stubbetufsa sa...

Og så bonjenta, stakkar (æ, altså), som bare falt heilt i stava over de forventningsfulle vårbildan med minnan om siste sommar henganes oppoinner øyelokkan! Nydelige stemningsbilda!

Stubbetufsa sa...

Glæmsk e æ blidd åsså....