onsdag, april 29, 2009

Frustrert frue….

- eg kjem ikkje inn på bloggane…!! Det vil sei;eg kjem inn via bloggrollen,men må lesa i ein rasande fart før internett berre kuttar ut. Av og til røkk eg nett å lesa overskrifta på innlegg før det går i svart,av og til røkk eg kanskje til midten før de “forsvinn”.. Kva i sv…. er dette???? Kommentarar går jo slett ikkje an å prøva på,eg er ikkje inne på bloggen dekans så lenge at eg kjem meg ned til kommentarfeltet…. Må eg levera inn maskina skal tru?? Det har vore slik i 2 dagar (ingen problem så lenge eg held meg “heima” på min eigen blogg…)   HJELP!!!!!

EI STOOOOR ÆRE

Den fantasifulle og koselege dama som kallar seg STUBBETUFSA er eit menneske som lever etter DEN STØRSTE GLEDA EIN KAN HA,DET ER Å GJERA ANDRE GLAD trur eg….

Gisse3 Ho har laga ein utmerkelse BERRE til meg som ho seier,og eg vart heilt rørt til tårer over ei slik ære! Ho lagar ofte små “eventyr” i innlegga sine,og ein liten historie hadde ho laga om vesle GISSE også… No er Gisse flytta til vestlandsk natur og skal meir enn gjerne få snusa rundt i hagen hjå meg slik han håpa på… Og av og til skal han få vera med ved dataen når eg skal på bloggbesøk,slik at han kan få innom på besøk til Stubbetufsa! Borte bra,men heime best veit du…

meg som liten 004 

SEINARE I DAG

skal eg prøva å få laga innlegg om meg som lita jente. Har fått utfordringa frå Ruth med bloggen Ullhedina i Skottland. Ta turen innom henne og Stubbetufsa om du vil komma i godt humør! Begge skriv utruleg koseleg og med humor og sjølvironi :0)

Me snakkast…..

4 kommentarer:

Gamleheksa sa...

Jeg "faller også ut" stadig fra blogger. Dvs når jeg skal gå ut fra en så blir alt borte. Må logge på hele tida for jeg rekker som oftest å kommentere.
Enten har våre maskiner samme syken eller så er der Blogger ;)

Ruth sa...

Iiiiiiik! - som den grisen jeg hadde sa til stadighet - det dataproblemet der høres fryktelig ut.

Griser er så absolutt koselige dyr. ;) Og den du har fått ser jo som en skikkelig luring attpåtil.

Trollkåno sa...

Hei!!
Dataproblem her òg......og eg vert rasande....
Det med at alt dett ut har eg hatt tidligare, men berre på to spesielle bloggar. Merkeleg....
No er problemet at eg får ikkje sendt kommentar til andre enn dei som har same som eg...also blogspot. Irriterande!!!!!

Laila sa...

For en koselig blogg du har .
Her kommer jeg gjerne tilbake.
Ha en flott ettermidag