torsdag, april 09, 2009

Har de ein bra Skjærtorsdag?

Det har eg…. men tida går framfor denne tidstjuven, datamaskina…

Til bloggen 025

Eg hadde ikkje tenkt å ha noko særleg med innlegg i påsken,men dei kjem kanskje tett som hagl istadenfor… Eg må nemleg ØVA! Har fått større blogg og kan legga inn store bilder,men ALT er nytt når eg skal laga innlegg frå ei heilt anna webside enn før. Medan eg har “backup” i vetlajento,må eg øva og øva…Når ho reiser tilbake til Oslo har eg ingen som kan hjelpa om eg står fast og ikkje har peiling på kva eg skal gjera. Slik var det då eg starta med blogginga sist sommar også,det var ho som hjelpte meg i gang med blogg då ho var heima på sommarferie. ( og takk for det – blogging er blitt ein av favoritthobbyane!)

am3-tile

Her er hjelparen,(og eg må snart slutta å kalla henne vetlajento ser de…) Alltid like blid.Her har ho nettopp stått opp idag,men smilet er på plass.

ak3

Og her er eldstejento som bur i Sverige. Mor til 3 og eit skikkeleg stå-på-menneske.Eg har beundra pågangsmotet og viljen hennar meir enn EIN gong!

Guten i familien (eller heiter det mannen når dei er 35 år..?)har eg ikkje eingong SPURT om å få legga ut bilde av,eg veit kva det svaret ville bli….

roser og redskap

Dette er visst det næraste eg kjem hagearbeid så langt… hageblad og pynteredskap innadørs.Men no tittar faktisk sola fram medan eg sit her og skriv,så kanskje eg kan ta turen utom døra etterpå…. Naboen var ute og la bark i beda i formiddag, ikledd gummihanskar,støvlar og sydvest medan regnet hølja ned!Det giddar ikkje EG. Ikkje i pøsregn,nei….

dubba bur

Ynskjer fortsatt ein fin påskedag,eg er nok tilbake med nytt innlegg før de får sukk  for dekan…    og øvelse gjer meister….     

10 kommentarer:

Anki sa...

Hei..
Det er ikke röd dag her i Sverige som dere har i Norge idag. Men fra imorgen er det röd dagen til mandag. Eg og venninne var i Marieberg (vet ikke om dere husker det som vi kjörte forbi en gang da pappa kjörte feil veien når vi skulle til Oslo) og handlet masse mat, alle butikker er åpnet fram til kl 18 hele påske.. Så det er vel best å bo i Sverige.. Smiler..
Takk at du skrev fint om meg.. Vil bare sier at eg er glad i dere alle sammen.. Savner dere masse.. Vi ses nok i sommer.. Hilse pappa og astri så masse fra meg..
Masse påske klemmer fra eldstejento..

Strikkelines sa...

koselig innlegg....har det fint her i nord med sol og en fri dag...iiiaaahhhh:)

Jorids BestemorBlogg. sa...

Så fine jenter du har, og så flink du er med å lage en koselig bloggopplevelse i ord og bilder til glede for oss som titter innom deg i påsken!!
Har det fint i trøndelag også med sol og gode påskedager!!

Gamleheksa sa...

Godt å ha en mentor i huset når man begynner med noe nytt, men du klarer deg godt påegenhånd og du. Det er utrolig hvor fort man venner seg til det nye.

Forresten, de hageredskapene var nydelige.
Jeg er ikke overrasket over at ei driftig dame har barn med ståpåvilje...

Kerstin sa...

Hehe jammen kommer innleggene raskt her ja.men sjønner jo det når du får hjelp..

Utrolig fine døtre du har...og de gode egenskpane har de nok helt sikkert fra mamsen og papsen sin vettu=)

Flotte bilder.. I dag har jeg sittet ved symaskinen og kost meg...
Nyt fredagen i morgen Klemmer O=)

Lyst på livet sa...

Hyggelig innlegg og vakkert med store bilder!
Fortsatt god påske til deg :-)

Klem

Anonym sa...

Så flott bloggen er blitt.. du klarer det nok selv om veslejenta di drar;o))

Her har vi det så godt som det går ann i påsken.. i fjor snødde det og i år sitter vi i bikini.. litt merkelig.. spesielt for oss nordlændinger som pleier å gå med ullvotta i 17.mai - toget....

Du får nyte fridagene, og så håper jeg dere også får litt sol...

Fortsatt god påske.. klem fra mæ..

Tofo sa...

Skulle gjerne "lånt" data-eksperten din, og fått meg sånne store flotte bilder eg og! Nydelige er de disse bildene dine, for ikke å snakke om jentene!
Kos deg videre i påsken;)

Julies sa...

Gurimalla, bloggen din blir gøøøørfin ! Jeg er helt imponert over at det går ann jeg. Riktignok er jeg lett å imponere når det gjelder sånne tekniske ting, men den BLIR virkelig fin, altså !
Det du gjør med bildene dine og... Gjennomført og forseggjort !
Kos deg !

Trollkåno sa...

Oi, so flotte bilde du fiksar no........jaja, her må det lærast meir skjønar eg.
Ha ein fin langfredag......heklar du??? ( eller er det mest "pc-arbeid")?